İzmir Dogaclama solo pratigi yapabilecek bir grup arıyorum

İzmir bornova’da yaşıyorum 22 yaşındayım gamları yeni öğrendim. 18 yaşımdan beri elektro gitar çalıyorum ama son 1 senedir aktif olarak pratik yapıyorum. Doğaçlama solomu geliştirmek için gruba ihtiyacım var. Psychedelic rock seviyorum eğer iyi anlaşırsak anadolu psychedelic besteler yapmak gibi planlarım var.
ig: orhnrmn

Bilemiyorum ne kadar işinize yarar ama bu pratikleri online şekilde de yapabilirsiniz. Forumda "doğaçlama" kelimesini görünce hemen yazıyorum, tam olarak ilana cevap gibi olmayabilir, yani oturalım çalalım gibi olamaz ama yine de online imkanlarla doğaçlama yapmak mümkün. Ben gamları öğrendiğimden beri yapmaya çalışıyorum, çok seneler geçti ama o ilk heyecan geçmedi, o yüzden de cevaplamak istedim. Eğer ilginizi çekerse böyle bir imkan var.

öncelikle teşekkür ederim yorumun için 2 aydır zaten online olarak yapıyorum. Selim ışık videosunda canlı olarak da doğaçlama yapın falan demişti ben tam bilmiyorum grupla çalmaya alışın diye bir geyik duyuyorum sürekli. Aslında sürekli bir grupla beste yapmak isteğim var ona da vesile olsun istiyorum bu olay.

Geri