Ben Türkçe, İngilizce kendi bestelerimi yazıyorum biraz org biraz gitar çalabilirim müzik aletine dökerken "her gün" zaman ayırabilecek, mümkünse bekar olan erkekse askerlik durumu olmayan kızsa ailesi sorun yapmayan,yapsa da takmayan,okumak için vs başka şehire gitmeyecek, O öyle çalınmaz böyle çalınır demeyecek, öğretmenlik taslamayacak, "ben daha iyi çalıyorum, ekonomik durumum daha iyi, artık oynamıycam" diyip grubu bırakma triplerine girmeyecek sadık ve doğal 17-39 yaş arası bu konuda ciddi koordine olacağım insanlar arıyorum. 1999'luyum. Dedublüman'ı örnek verebilirim, duyguyu aktarmayı başaran tarzı tek, kendi bestelerinin dışında bilindik besteleri aynı tarzda icra eden yaratıcı bir müzik grubu. Ancak İngilizce müzik yazmaktan da çekinmiyorum. İlk gittiğim konser İran'lı bir şarkıcı olan Mohsen Namjoo'nun konseriydi. Bireysel de yapabileceğim bir şeyi paylaşacak bir insan arıyorum. Benim için önemli olan o kişiyi tanımak. Mükemmel olmasını isteyemem karşımdakinin çünkü ben mükemmel değilim. Tek istediğim iletişim aksaklığı olmaması.
Son düzenleme: