J
joeyjordison3
ben......
mat demiş ki:mm666 demiş ki:sizastam demiş ki:bir gün herkes yalnız kalacaksa her zaman KENDİNİ düşünmek en iyisidir...
işte bu yorum insanın niye "ben"cil olmasi gerektiğini acıklıyor...kesinlikle herkes bir gün yalnız kalcak..
ben'cil' lere bir madde daha ekliyorum o zaman...
Hayallerini yaşayıp genç ölürler :!: :!: :!:
memento_mori demiş ki:...
8-Kıstası realitedir.
...
14-Doğru ve iyiden yana taraftır.
...
19-Realite tekdir.
...
26-Haketmediği maddi-manevi şeyleri reddeder.
...
28-Mükemmeli örnek alır.
...
http://www.objektivist.net/
Rhombus666 demiş ki:Bencillik olmasa buraya dünya değil cennet derdik zaten..
funkyduck demiş ki:Saçma olmuş o maddeler, "bir şey neyse odur" demişsin bir yerde sonra da "kendine ait felsefesi vardır" demişsin. Bir şey neyse odur diyen biri felsefenin olduğu bir yerde olamaz, ayrıca kendine ait felsefesi olan adama da filozof denir. Bu başlığı açan elemanın felsefe kelimesini yalan yanlış her bi şeyin peşine sokuşturmasına da hastayım...
Neyse ya offf!!! Bakmayın siz bana....
Rhombus666 demiş ki:Bencillik olmasa buraya dünya değil cennet derdik zaten..
memento_mori demiş ki:funkyduck demiş ki:Saçma olmuş o maddeler, "bir şey neyse odur" demişsin bir yerde sonra da "kendine ait felsefesi vardır" demişsin. Bir şey neyse odur diyen biri felsefenin olduğu bir yerde olamaz, ayrıca kendine ait felsefesi olan adama da filozof denir. Bu başlığı açan elemanın felsefe kelimesini yalan yanlış her bi şeyin peşine sokuşturmasına da hastayım...
Neyse ya offf!!! Bakmayın siz bana....
felsefe nin bir anlamı daha wardır oda bilgiler bütünüdür.
felsefe dünya görüşüde olabilir insan psikolojiside falan filan e bunun bir şey neyse odur la ne alakası war ve saçmalık denilebilir bence şüpheli neyse .. saygı duyarım
yalan yanlış sokuşturma muhabbetine katılmıyorum felsefe her yerde olabilir ayrıca eleştiri yapıp yapıp sora boşwerin beni takmayın demekte ne kadar doğrudur bilemem saygılar........