Dolandırıcı !!! dikkatli olun..

• Konuyu açan Konuyu açan emre___
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arkadaşlar selam,

Sarı sitedeki ilanlarımdan birisi için dün biri whatssapp’tan ulaşarak ilandaki gitarı üniversitede okuyan kızı için almak istediğini yazarak detaylı fotoğraf ve videolarını istedi, güya fotoğrafları da kızına gönderecekmiş; gönderdim tabi..

Bugün bir kişi beni aradı ve sarı sitedeki ilanımdaki gitarın ‘dolap’ uygulamasında neredeyse yarı fiyatına başka bir kişi tarafından ilanda olduğunu söyledi, üye olup baktım baktım gerçekten öyle Dolandırıcının uygulamada verdiği numara da bana whatssapp’tan yazdığı ile aynı 0554 119 05 87.

Bu utanmaz dolandırıcı profil fotoğraflarında da çocuk resimleri kullanıyor.

dikkatli olun..
selamlar..

IMG_3212.webp IMG_3211.webp

sarı bir sitede dedesinden kalma yadigar saksafonu gemliğin bir ilçesinde ilana koyup satmaya çalışan bir varlık vardı, 15-20bin tl ilan fiyatıydı... satmaya çalıştığı ise 60-70 yıllık orjinal seri numaralı bir selmer tenordü. yurt dışı piyasası 7-8 bin yavru civarında fotoğrafı indirip arattığımda ise bir rus sitesinden çalındığını gördüm. Özellikle insanların iştahını kabartıp hayvani duygularını ortaya çıkarmak suretiyle gaza gelip kapora tırtıklama yöntemini benimseyen hayli yaygın bir dolandırıcılık türü. aynı şehirdeyim gelip bakıcam derseniz direk engelleniyorsunuz... o yüzden dikkat etmek lazım.

Geri