Benim şöyle bir sorum olacak, Aralık 300TL ayında yaptığım ödeme ve 2 Ocak gecesi yatırdığım (yazışmada sanki 1000TL yatıracakmışım gibi bir plan içerisinde bu bilgileri paylaşmıştım sonra siparişleri arttırdım ve hesabına 3800TL yatırdım) 3800TL ile zaten USA dan yapacağı alışverişler için dolar döviz kurunu yatırdığım günün kuruna göre sabitlemek için bir yazışmamız olmuştu. Dolayısı ile bugün 4100TL ile siparişlerimi ben bile toplayamadım.
Dolar aynı dolar ama ülke olarak fakirleştiğimiz için, aynı TL ile o malları alamıyorsunuz. Dolayısı ile ben paramı ne şekilde tahsil etmeliyim dava mevzusunda?
1 Ocak 2015 23:11 tarihinde Alıcı: bana
çok büyük fark olmaz ancak olur tamamdır o zaman dolar olarak hesaplayalım o gün 2.31 di sanırım şimdi ise 2.33 buna göre 559 dolar ödeme almış oluyorum dostum geldikten sonrasını da sipariş tarihlerine göre hesaplarım ben zaten onların tarihleri de belli olacak çok büyük fark olmaz da yine de en güvenli doğrusu bu dostum haklısın
🙂 tamamdır şimdilik 559 dolar ödeme almışım diye düşünerek bunu aradan düşeriz dostum
🙂
1 Oca 2015 tarihinde 23:04 Alıcı: burak
Biz daha önceden şu şekilde çalışıyorduk seninle de öyle olur 300tl yi ne gün aldıysan o güne ait kura bakıp dolara çevirip 1000tl yi de ne gün aldıysan o günün kuruna göre çevirip tl $ olayını not etmende fayda var
🙂
1 Ocak 2015 23:00 tarihinde Alıcı: bana
olur tamamdır 300 almıştım şimdi de 1000 çıkarıyorum diyorsun 1300 lira önden aldım bunu en son düşüyoruz o zaman fazla yaparsan fazla düşmüş oluruz sana bağlı dostum ... tamamdır o zaman gelince teslimi elden yapayım ben hem bu arada tanışmış da oluruz
🙂 dostum o zaman bilgilendirirsin beni ödeme yapınca. listemiz son halini bu şekilde aldı o zaman dostum haberleşiriz durumlar hakkında
🙂