Hot_KoRn demiş ki:milyon dolarlık görsel efektler olmadan, kaprisli ünlü oyuncular oynatmadan oscar adayı güzel bir film yapılabilir mi? gidin görün yapılabiliri mi!
didi_in_chains demiş ki:ya arkadaşlar anlamıyorum neden bu yerdiğinizi...aslında çok da kötü bir film değildi hatta konuyu kavrayabildiğinde ve kendini verdiğin anda çok da eğlenceliydi.bence siz bir önyargıyla gitmişsiniz ve "bilincinizi" çok fazla işin içine sokmuşsunuz...kasmayın ya altı üstü genelinin yerel halkın rol aldığı sıcak bir türk yapımı...bence oscar lafının bu filmde geçtiğine razı olun ya dünyayı kurtaran adamın oğlu falan olsaydı 😉
the_wall demiş ki:ya ben bu filmi kategorize edemedim... yani hem kadın memesinin açık bi şekilde gösterildiği hem de güzel dinsel öğretilerin aynı anda olduğu başka bi film pek hatırlamıyorum. izlerken itiraf etmeliyim ki eğlendim (çünkü dillerini biliyordum esprilerin hiçbiri kaçmadı 🙂 ) yanlız bakın filmde yanlış hatırlamıyorsam bir tane profesyonel oyuncu varmış. beğenmeyenler matriks tarzı şeyler izleyebilir. yani o tarz filmler daha gerçekçi geliyorsa !!!!
hulyaengm demiş ki:the_wall demiş ki:ya ben bu filmi kategorize edemedim... yani hem kadın memesinin açık bi şekilde gösterildiği hem de güzel dinsel öğretilerin aynı anda olduğu başka bi film pek hatırlamıyorum. izlerken itiraf etmeliyim ki eğlendim (çünkü dillerini biliyordum esprilerin hiçbiri kaçmadı 🙂 ) yanlız bakın filmde yanlış hatırlamıyorsam bir tane profesyonel oyuncu varmış. beğenmeyenler matriks tarzı şeyler izleyebilir. yani o tarz filmler daha gerçekçi geliyorsa !!!!
gerçekçilik denince aklına gelen tek şey şive mi?
ya da bir film gerçekçi olduğu ölçüde mi izlenir?
ya da gerçekçiyse izlenir, gerçekçi değilse izlenmez mi?
hiçbir espriyi kaçırmamış olabilirsin, bizlerde (beğenmeyenler!!!)
esprileri anladık ancak
üzgünüm benim film beğenme ve değerlendirme konusunda kriterlerim bu kadar basit değil...
tekrarlıyorum, vasatın altında bi filmdi.