İstanbul Doommetal grup

Uzun süreli bir sahne geçmişim oldu. Taşınmış olmamdan ötürü önceki grubu bıraktım.Şu anda kendime protest lirikler kullanan , bir yandan Shining öbür yandan Candlemass müzikalitesini yakalayabilecek bir grup arıyorum.Instagram ;Yasabirget , siyah beyaz bir fotoğrafım bulunuyor kapakta.Yazarsanız sevinirim , esenlikler.Vokalim

16 yaşındayım, 1 senedir gitar çalıyorum, basa da yeni başladım. deneyimim yok ama doom metal seviyorum. candlemess, black sabbath, electric wizard, pentagram, saint vitus, sleep gruplarını dinliyorum doom metal olarak. Gitarda da basta da doom metal rahatlıkla çalıyorum. instagram'dan takip isteği attım qualityriffsdaily adlı hesabımdan eğer ilgileniyosanız kabul edebilirsiniz.

K
16 yaşındayım, 1 senedir gitar çalıyorum, basa da yeni başladım. deneyimim yok ama doom metal seviyorum. candlemess, black sabbath, electric wizard, pentagram, saint vitus, sleep gruplarını dinliyorum doom metal olarak. Gitarda da basta da doom metal rahatlıkla çalıyorum. instagram'dan takip isteği attım qualityriffsdaily adlı hesabımdan eğer ilgileniyosanız kabul edebilirsiniz.
Kanka özelden yazdım burdan baksana

Geri