Ben de bir iki gitar beğendim de şeytana uymamaya çalışıyorum. Vadesiz taksit oluyor muydu internetten alırken? Ya da dükkana gidince...An itibariyle güzel indirim var Zuhalde. Tatlı bı Ibanez sipariş verdim son ürün diyodu umarım bekleye bekleye kir pas tutmamış sapı yamulmamıştır.
%8 gibi bir vade farkı var ortalama 6 9 ayda. Vallahi bikac modeli normalde hiç görmemiştim direkt garage salede görünce de almak istedim. Ama aceleye geldi kafamda deli sorular var dimarzio true velvetin soundlari hakkında bilginiz var mı hocam :dBen de bir iki gitar beğendim de şeytana uymamaya çalışıyorum. Vadesiz taksit oluyor muydu internetten alırken? Ya da dükkana gidince...
İyi yapmışsın almakla, beğenmezsen iade edersin ya da satarsın ikinci elde değerlenir zaten bizim ülkede fiyatlar durmuyor yerinde.%8 gibi bir vade farkı var ortalama 6 9 ayda. Vallahi bikac modeli normalde hiç görmemiştim direkt garage salede görünce de almak istedim. Ama aceleye geldi kafamda deli sorular var dimarzio true velvetin soundlari hakkında bilginiz var mı hocam :d
Evet vade koyuyorlar ödeme sayfasına kadar geldim, çıktım sonra 🙂 ikinci elden devam edeceğim ben, bütçeyi iyice sarsmayalım.Vadesiz taksit yapan olmaz bu şartlar altında ama iyi indirimler var. IBANEZ AZ2204 serisi 25K düşmüş mesela 2. el fiyatından daha iyi konumda şu anda. Bazı Label modelleri 15K düşmüş. Çok uzun süredir böyle güzel ve özel indirimler görmüyorduk, şeytan dürtüyor alttan...
Vallahi dediğin gibi hiç o kısımları da düşünmedim hocam jilet gibi fishman manyetikli label modeli fiyat olarak çok iyiydi arızalı kusurlu gelmediği müddetçe memnun eder. Stock manyetikli ltdlerle aynı fiyat nerdeyse.İyi yapmışsın almakla, beğenmezsen iade edersin ya da satarsın ikinci elde değerlenir zaten bizim ülkede fiyatlar durmuyor yerinde.
Bayağı iyi, memnun eder bence de. Hayırlı olsun şimdiden. Arızalı gelmez herhalde, ayarları bozuk olur en fazla, onu zaten luthiere götürürsün bir ayar yapar halleder...Vallahi dediğin gibi hiç o kısımları da düşünmedim hocam jilet gibi fishman manyetikli label modeli fiyat olarak çok iyiydi arızalı kusurlu gelmediği müddetçe memnun eder. Stock manyetikli ltdlerle aynı fiyat nerdeyse.
Renk olarak beni hiç çekmiyor ama fiyat thomann fiyatlarından da uygungitarlardan şu veya şu gerçekten güzel indirimde alınabilir dedikleriniz var mıdır?
Sanırım bu artık üretilmeyen seriden. NW olan. N olanı almaya bakın. Farkını sorarsanız bilmiyorum ama herkes N olanı yönlendiriyor 5K daha pahalı 🙂Ibanez AZ2204NW-PPK AZ Prestige Serisi Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
Renk olarak beni hiç çekmiyor ama fiyat thomann fiyatlarından da uygun