Dore ve Zuhal müzik indirimleri

Black friday haricinde genelde kafalarına göre yapıyorlar ancak do re müziğin Trendyol da mağazası var Trendyol indirimlerinde ordada indirim oluyor bugün var hatta bakabilirsiniz.

Zuhal ve Do_Re, bahar indirimini Mayıs-Haziran (bazen Nisan-Mayıs), yıl sonu indirimini Kasım-Aralık gibi yapıyor Tabi bazı ürün gruplarına artık seri sonu diye mi, çok satıyor diye mi bilmem-bu dönemler dışında da yapabilirler. Mesela Zuhal, katana amfiler için Ekim ayından beri %20 indirim yapmışlardı, yıl sonuna kadar da büyük indirim kampanyasıyla bu indirim devam etti. Tabi bu sene genel olarak sonu öyle çok büyük oranlarda indirim olmadı. Özellikle benim takip ettiğim Ibanez Genesis ve prestige'lerde hep %10-15'lik indirimler oldu. Ama genelde sene sonunda daha geniş ürün grubuna en az %20-25lik indirim verirlerdi.

Dore şu anda Şubat indirimi diye bir şey yapmış...

KM-6 mkIII Artist... fakat geçen hafta baktım 28bin küsurat idi ... şimdi "indirim" olarak 32'den 27'ye inmiş ... haftalardır fiyat 28 civarıydı zaten kurlar da haftalardır dar aralıkta oynuyor. Ama %16 indirim ...

Ben de bir iki gitar beğendim de şeytana uymamaya çalışıyorum. Vadesiz taksit oluyor muydu internetten alırken? Ya da dükkana gidince...
%8 gibi bir vade farkı var ortalama 6 9 ayda. Vallahi bikac modeli normalde hiç görmemiştim direkt garage salede görünce de almak istedim. Ama aceleye geldi kafamda deli sorular var dimarzio true velvetin soundlari hakkında bilginiz var mı hocam :d

Vadesiz taksit yapan olmaz bu şartlar altında ama iyi indirimler var. IBANEZ AZ2204 serisi 25K düşmüş mesela 2. el fiyatından daha iyi konumda şu anda. Bazı Label modelleri 15K düşmüş. Çok uzun süredir böyle güzel ve özel indirimler görmüyorduk, şeytan dürtüyor alttan...

%8 gibi bir vade farkı var ortalama 6 9 ayda. Vallahi bikac modeli normalde hiç görmemiştim direkt garage salede görünce de almak istedim. Ama aceleye geldi kafamda deli sorular var dimarzio true velvetin soundlari hakkında bilginiz var mı hocam :d
İyi yapmışsın almakla, beğenmezsen iade edersin ya da satarsın ikinci elde değerlenir zaten bizim ülkede fiyatlar durmuyor yerinde.

Vadesiz taksit yapan olmaz bu şartlar altında ama iyi indirimler var. IBANEZ AZ2204 serisi 25K düşmüş mesela 2. el fiyatından daha iyi konumda şu anda. Bazı Label modelleri 15K düşmüş. Çok uzun süredir böyle güzel ve özel indirimler görmüyorduk, şeytan dürtüyor alttan...
Evet vade koyuyorlar ödeme sayfasına kadar geldim, çıktım sonra 🙂 ikinci elden devam edeceğim ben, bütçeyi iyice sarsmayalım.

İyi yapmışsın almakla, beğenmezsen iade edersin ya da satarsın ikinci elde değerlenir zaten bizim ülkede fiyatlar durmuyor yerinde.
Vallahi dediğin gibi hiç o kısımları da düşünmedim hocam jilet gibi fishman manyetikli label modeli fiyat olarak çok iyiydi arızalı kusurlu gelmediği müddetçe memnun eder. Stock manyetikli ltdlerle aynı fiyat nerdeyse.

Vallahi dediğin gibi hiç o kısımları da düşünmedim hocam jilet gibi fishman manyetikli label modeli fiyat olarak çok iyiydi arızalı kusurlu gelmediği müddetçe memnun eder. Stock manyetikli ltdlerle aynı fiyat nerdeyse.
Bayağı iyi, memnun eder bence de. Hayırlı olsun şimdiden. Arızalı gelmez herhalde, ayarları bozuk olur en fazla, onu zaten luthiere götürürsün bir ayar yapar halleder...

Solak modellere uğramamış indirimler 🙂 uzun süredir indirimde olan telecaster fender hariç.. RG550 solak var iki adet, ama indirim yok...

Geri