Dore ve Zuhal müzik indirimleri

Bu prs nf3ler bildiğim kadarıyla yurt dışında se silver sky gitarlarla aynı fiyat bandında. Neden bu kadar ucuz acaba bu başka bir seri mi?

Bu yeni PT' ler için çok iyi diyorlar yalnız. 18K olduğuna bakmayın 16.5K nakitte bırakıyorlar.

Solak modellere uğramamış indirimler 🙂 uzun süredir indirimde olan telecaster fender hariç.. RG550 solak var iki adet, ama indirim yok...

şu %33 indirimde kaçırma

Schecter'in tele kasasını aldım. Dore kendi sitesinde 3 taksit yapıyor. Hepsiburada üzerinden alınca dore satıcısı peşin fiyatına 6 taksit yaptı.

Son düzenleme:

şu %33 indirimde kaçırma

DORE'den PRS, Zuhal'den RG550 dışında ilgimi çeken gitar yok şu an. Gibson USA bana göre Ferrari gibi. Alır kapında yatırırsın 🙂) Profesyonel bir müzisyen olsam krediye girer alırdım belki ama 3 akor, iki jınjın, fazlası yok bende 🙂) Umarım gerçekten hakkını verebilecek birileri indirimden faydalanır.

Ben de strat alacaktım ama istediğim modeller çok pahalı, gerek yok dedim yoluma devam ettim. Sapı kalın vernikli vintage birşey bulursam ilerde alırım artık.

DORE'den PRS, Zuhal'den RG550 dışında ilgimi çeken gitar yok şu an. Gibson USA bana göre Ferrari gibi. Alır kapında yatırırsın 🙂) Profesyonel bir müzisyen olsam krediye girer alırdım belki ama 3 akor, iki jınjın, fazlası yok bende 🙂) Umarım gerçekten hakkını verebilecek birileri indirimden faydalanır.
dore'den schecter reaper tavsiyemdir. rg550 hsh dizilim olduğundan pena orta manyetiğe çarpıyor.

RG550 kullanıcısı olarak Japon harikası bu gitarı almanızı öneririm. Single manyetikte çarpma vs olmuyor. Zaten manyetik kenarlarındaki vidalar bunun için var. RG550 kullandıktan sonra bazı gitarlar benim için yok hükmünde. 🙂

Bu prs nf3ler bildiğim kadarıyla yurt dışında se silver sky gitarlarla aynı fiyat bandında. Neden bu kadar ucuz acaba bu başka bir seri mi?
Ucuz değil bedava,
thomann'ın yarı fiyatına satıyor şu anda do-re .Silver sky'dan farkı single görünümünde 3 tane humbucker olması (nf=narrowfield) alldım ben yarın teslim alacağım yorum isteyen olursa deneyince yorumlarım.

Son düzenleme:
bu PRS SE NF3 serisi nasıldır? Denemek lazım tabi de, tipleri güzel duruyor tonları nasıl acaba?
Fiyat çok uygun. Görünüm muhteşem gerçekten ama dün denemeye gittim tonları çok düz geldi. Niye böyle saçma bir manyetik koymuşlarsa. Yani tanıtım videolarında manyetikleri ile ilgili hem bir single coil hem de humbucker soundu bir arada gibi birşeyler söyleniyor ama bildiğin düz baslı humbucker soundu var. Tonlar çekmedi beni. 3 tane humbucker olarak düşünün single coil ile alakası yok. Modifiye amaçlı alınabilir aslında. Single coil fender soundu alırım ümidiyle kör alım yapmayın derim.

Fiyat çok uygun. Görünüm muhteşem gerçekten ama dün denemeye gittim tonları çok düz geldi. Niye böyle saçma bir manyetik koymuşlarsa. Yani tanıtım videolarında manyetikleri ile ilgili hem bir single coil hem de humbucker soundu bir arada gibi birşeyler söyleniyor ama bildiğin düz baslı humbucker soundu var. Tonlar çekmedi beni. 3 tane humbucker olarak düşünün single coil ile alakası yok. Modifiye amaçlı alınabilir aslında. Single coil fender soundu alırım ümidiyle kör alım yapmayın derim.
Ben deneme şansı bulamadım ama bir kaç videoya baktım ve aynı fikirdeyim. Çok düz ve baslı bir tonu var gibi duruyor. Tam bir strat alma arifesindeyken sazan gibi atlamaktan son anda vazgeçtim. Ama strat tonu arayışında olmayan biri için bu fiyat bandında çok mantıklı gitar ihtiyacı olan kaçırmasın bence.

Dore ve PRS solak diye burada telaffuz ettiydik, temiz kalpliymişim demekki 🙂 2 gelmiş, birini ben aldım kalan 1. ona göre.
1745221651417.webp

Geri