Tam buna denk gelen bir deneyim yaşadım dün, anlatmazsam olmaz 🤣
Hotone Soul Press II pedal aldım dün Akasya AVM'deki Zuhal'den. Çok hafif, küçük boyutlu wah/volüm/expression pedal. Switchli bir wah ama o kadar oluversin
🙂Hayatımda kullandığım en hafif wah pedalı. Morley Maverick Mini Wah filan hantal kalıyor yanında.
Mağaza elemanı bilgilerimi alırken, bir başka müşteri gelip (bir başka mağaza elemanının da görgüsüz müdahalesi ile...) bir Fender Squire modeli sordu. Sordu ama, bunu sorarken aldığı tavır biraz tuhaftı. "Burada varsa bakayım ama benim için (depodan) çıkarmayın" gibi bir laf etti. Fakat kafa mı güzel, içmeden mi sarhoş bilmiyorum, bunu söylerken sanki bu etraftaki herkesin çok da umurunda olmalıymış gibi yüksek bir sesle, kelimeleri yaya yaya filan söyledi. Mağaza elemanı benim işimi halletmeye çalışıyor o sırada, bu konuşmaya devam etti ve hepimizin onun derdi ile ilgilendiği yönündeki tuhaf tavrını devam ettirir bir şekilde, yüksek sesle ve yine ağzını yayarak:
"Cooort İks İki Baaaaydı Artıııık !" dedi. 🤣
(Not: AI ile şarkı yapılır bu lafa... Tam bu devrin nakaratı olacak cinsten).
Mağaza elemanı ile biz birimize baktık gülmemeye çalışarak.
Cort X2'ye üzüldüm tabii ben ama, neyse...
@V_Bassman'ın söylediği biraz da böyle bir kitle olabilir. Zengin olması şart değil de, kafalar bir tuhaf...