S
screamsaver
Çok güzel bi albüm,bugün aldım, tebrikler 🙂
_merviii_ demiş ki:Evet birçok kişi söylüyodur.Söyleyebilir de..Kim nerde,ne zaman,neyi söylemiş bilemeyiz.Benim için önemli olan albümünde kimin okuduğudur.Benim kızdığım nokta haberin BU İLAHİNİN DAHA ÖNCE ROCK FORMATINDA SÖYLENDİÐİ HİÇ DUYULMADI şeklindeki sunumudur.Başka da bir şey söylemicem bu konu hakkında...
abigail demiş ki:oncelıkle 'onemlı olan albumde kımın okuduguysa' bu gercekten komık bir yaklaşım..
'ilahinin daha önce rock formatında söylendiği hiç duyulmadı' cümlesine de kızılacak bir sey bulamıyorum ben.. demek kı haberi hazırlayan kişi muzikten anlıyormuş ki iki cover arasındaki farkı algılamış...
maymunungitari demiş ki:_merviii_ demiş ki:Ben de izledim haberleri..
''Daha önce Gel Gör Beni adlı ilahinin rock formatında söylendiği hiç görülmedi..Peki bu ilahi nasıl rock parçasına dönüştü.''diye sunuldu..
Yanlış bi haber olmuş..Barış Akarsu Ocak 2005'te çıkardığı albümde rock formatında söyleyen ilk kişidir!!!
Yeri burasi degil ama Metropolis yillar önce söylüyordu zaten bu sarkiyi..
Dorian da farkli yorumlamis, felaket güzel olmus. albüm zaten mükemmel
yani sadece girişte gel gör beni diyopudding demiş ki:maymunungitari demiş ki:_merviii_ demiş ki:Ben de izledim haberleri..
''Daha önce Gel Gör Beni adlı ilahinin rock formatında söylendiği hiç görülmedi..Peki bu ilahi nasıl rock parçasına dönüştü.''diye sunuldu..
Yanlış bi haber olmuş..Barış Akarsu Ocak 2005'te çıkardığı albümde rock formatında söyleyen ilk kişidir!!!
Yeri burasi degil ama Metropolis yillar önce söylüyordu zaten bu sarkiyi..
Dorian da farkli yorumlamis, felaket güzel olmus. albüm zaten mükemmel
metropolisin söylemiş olduğu ''gel gör beni'' barış akarsu ve dorian'ın söylediği gel gör beni den farklı..sözlerine bakınız 😆