evet dorianın albümü gerçekten güzel rock camiasının şu anda tiky diye tabir edilern grupların dilinde olduğunu düşünürsek dorian gerçekten çok güzel bir albüm yaptı her ne kadar da incubus çakması olduklarını düşünsemde belkide yanılıyorumdur covere gelince arkadaşlar kesinlikle türk halkıyla aynı düşüncedeyim bende yurtlardım s.o.a.d denilern grubun türkleri aşağışayacak atatürkü aşağılayacak neler yaptıklarını da biliyoruz gerçi a.b.dnin kölesi olup o sahneye çıktıktan sonra ne yaptıkları o kadarda önemli deil benim için neyse düşüncelrimde sizi kırdıysam afedersiniz teşekkürler_Placebo_ demiş ki:şarkı sonra kimsenin bekLemediği System of a Down-Toxicity çaLdıLaR herkes şaşıRdı birbirini baktı ve pogo yapmya başLadıLar şarkıyı gayet ii coverLadı Dorian ama bi sorun vardı şarkı bittikten sora dinleyenlerden akıl almaz dercede "Yuuuh" sesleri geLdi açıkçası şaşırmadm diiL bekLiyordm böLe bir haReketi Türk seyircisinden ama o an gerçektn Dorian'a çok üzüLdüm adamLaR uraşmış çaLışmış iyi bir cover hazırlamışlardı ama o "Yuuh" sesLerini duyunca gerçekten çok şaşırdı ve bu coverı yaptkLarına pişman oLduLaR.. ama sonuçta haLk haksız diiL ama Dorian'a da haksızLk oLdu .. ben ne yapacamı şaşırdım ne aLkışLadım ne yuhaLadım sadece oradan gittim ama böLe bişi yaşanmamasını gerçkten çok isterdim
doru aslında gençler dinleyebilir ama sonuçta bu adamlar bize ya atalarımıza bizi var eden insanlara küfrediyorlar sonuçta artık herkez soad ın türk düşmanı olduğunuda biliyor..bu yüzden bu tepki oluştu yani sizin de dediğiniz gibi şarkılarda politik birşey görülmüyor..eulogy demiş ki:O anki atmosferi göz önünde bulundurduğumuzda,dinleyicilerimizin çoğunun genç insanlardan oluştuğunu gördük. Biz Soad’ın müzikal açıdan genç insanları sürüklediğini biliyoruz ve böyle bir cover çaldığımızda güzel olabileceğini düşündük.
Dorian