Sl1pknot demiş ki:POPULERLİK YAKALAMASAYDI SEN BURDA BUNU KONUŞAMAZDIN DİKKATİNİ ÇEKERİM
soulcalibur demiş ki:Sl1pknot demiş ki:POPULERLİK YAKALAMASAYDI SEN BURDA BUNU KONUŞAMAZDIN DİKKATİNİ ÇEKERİM
Bence sen konuşamazdın 😉
Gel gör beniden kat kat daha iyi şarkıalrı var adamalrın ya..
Cidden Türkçe Heavy Metali bir yerlere taşıcak Dorian , Buz gibi gruplar..
Bundan sonra çıkaracakları albümlerde bir öncekilerden daha iyi olması dileği ile .. :arrow:
kirmizi_baget demiş ki:Yeni!25 Aralık Pazartesi - Eskişehir / Hayalperest
Yeni!23 Aralık Cumartesi - İzmit / Zom Bar
Yeni!22 Aralık Cuma - Yalova / ayrıntılar yakında
Yeni!21 Aralık Perşembe - Kütahya / ayrıntılar yakında
Yeni!20 Aralık Çarşamba - Antalya / ayrıntılar yakında
Yeni!19 Aralık Salı - Bodrum / ayrıntılar yakında
Yeni!17 Aralık Pazar - Aydın / Gramofon Bar
Yeni!16 Aralık Cumartesi - İzmir / Dungeon
Yeni!15 Aralık Cuma - Balıkesir / Shaft Olivia
Yeni!14 Aralık Perşembe - Çanakkale / ayrıntılar yakında
Yeni!13 Aralık Çarşamba - Edirne / Zoom Bar
ThE_MaFFicK demiş ki:hadi yeni klip mi çektiler..?
Sl1pknot demiş ki:arkadaşlar adamlar da popüler olmak için o parçayı koydular bunu itiraf ettiler zaten o parça olmasaydı sizinde dediğiniz gibi ben konuşamazsım ama bu forumda dorian bu kadar hit de almazdı 😉
tamam cover diyoruz ama bu farklı bir cover zaten yani kimsenin aklına gelmemiş birşey bir ilahiyi coverladılar bu normal cover dan daha farklı birşey bence..ama bunu yapmasalardıda ben genede severek dinlerdim çünkü gerçekten çok kaliteli bir sound ları var..hulyaengm demiş ki:Sl1pknot demiş ki:arkadaşlar adamlar da popüler olmak için o parçayı koydular bunu itiraf ettiler zaten o parça olmasaydı sizinde dediğiniz gibi ben konuşamazsım ama bu forumda dorian bu kadar hit de almazdı 😉
o parça olmasaydı konuşamaman üzücü bi şey. demek ki ilk albümlerinde cover yapmayan bir çok alternatif rock grubundan habersizsin. ama merak etme onlar de belki bir sonraki albümlerine bir cover koyarlar, popüler olurlar, sende bu sayede diğer alternatif rock gruplarını tanımış ve hatta burda yorum yapmış olursun....