alp demiş ki:Geçen cuma yolcuya uğradım sizi unutmuşum vokalist nasıl bir alto öyle !!!!Valla dinlemeyenler bir dinlesin derim, çok az kalabildim herşey gayet güzel geliyordu kulağa, ama salı geliricem bi dakine o zaman çalarsınız sanırım Tea Party. Kolay gelsin
cumartesidir abi 😉 sahnenin yeni yeri güzel oldu..daha iyi ama biraz darlık çekmiyor değiliz..neyse sen gel orda görüşür,ötüşürüz alpcim bol bol 🙂 😉alp demiş ki:Yok yolcuya geldim hatta gördüm seni fırat, cumartesidir ozaman. gün kavramı pek kalmadı artık bu saat oldu daha yeni yatıcam. Hatta girince bi garip oldu sahneyi değiştirmişler. Daha iyi olmuş bence.
teşekkürler ederiz efem.. :elsallajohnpetruccii demiş ki:sizi ilk defa izledim....gayet başarılı bir performansdı.
Özellikle vokaliniz ve bateristiniz çok ama çok başarılı..
Bir de bizim için bir derdim varı tekrar çaldığınız için çok teşekkür ederim...
medusa666 demiş ki:evet arkadaşlar heleşükür tatilimizi yaptık,güç toparladık,moral depoladık ve sonunda ankaraya gelip tekrardan toparlandık(e tabi tatilde de boş durmadık hani 😉 )..
1 haftalık aradan sonra ufak bir hatırlartma yapalım
DosAge;
Cuma günü 22:00 civarlarında Biziz Rock Bar da (rutin)
Cumartesi günü 22:00 civarlarıda Yolcu Rock Bar da (rutin)
hepinizi bekleriz arkadaşlar.. :beer
NOT:muhtemelen yeni dönem iyiden iyiye başlayınca bu saatler 1-2 saat öne alınacak gibi görünüyor..detaylar ilerleyen günlerde.. 😉
amanın öslem..sen kfanı yorma ya biz geliriz ya siz gelirsiniz ama gönül ister aynı sahneyi alalım bir gün 😉 neyse nasılsa geliriz 🙂 aynı yerde çalıyoruz nede olsa..heralde görürüz birbirimiz daha yahu 😆ozlem_a demiş ki:merhaba, hele şükür tatiliniz bitmiş geçen hafta biz çıktık bizizde, eğlendik de hatta birlikte de çıkabilirdik artık cumaları fakat benim 12'den sonra müzik yapmam hala yasak 🙁 Ben ne zaman izleyebilicem sizi, siz gelin olmaz mı? Kendinize iyi bakın başarılar...
Bronx demiş ki:medusa666 demiş ki:evet arkadaşlar heleşükür tatilimizi yaptık,güç toparladık,moral depoladık ve sonunda ankaraya gelip tekrardan toparlandık(e tabi tatilde de boş durmadık hani 😉 )..
1 haftalık aradan sonra ufak bir hatırlartma yapalım
DosAge;
Cuma günü 22:00 civarlarında Biziz Rock Bar da (rutin)
Cumartesi günü 22:00 civarlarıda Yolcu Rock Bar da (rutin)
hepinizi bekleriz arkadaşlar.. :beer
NOT:muhtemelen yeni dönem iyiden iyiye başlayınca bu saatler 1-2 saat öne alınacak gibi görünüyor..detaylar ilerleyen günlerde.. 😉
Aslında böyle daha iyi 12'den sonraki programına yetişirim,gerçekten çok istiyorum gelmeyi,ama o kadar çalıştıktan sonra lütfen benim için volume'u biraz indirin 😆 kafa bu kazan değil ki =)
Başarılar , Kolay Gelsin , Umarım Gelebilirim