Drednat_Dawul demiş ki:bizde TheRockuLa grubuna basarılar dileriz.Burak inşallah yüzümüzü kara cıkartmazsın...😀
hubup demiş ki:Arkadaşlar DREDNAT olarak TURRET grubuna gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ediyorum gerçekten maddi manevi destek çok önemli umarım elinizden tutan olur.Bu arada konserimizin yeri değişti onuda söyleyim yeri gelmişken 1 ARALIK CUMA MELEK (MY WAY) BAR oldu gelmek isteyenlere duyuruyum dedim 🙂 sonra dipin kapısında bekleyenler olur haliyle bu da bize öfkeli mesajlar olarak dönemsin abi.neyse 1 Aralıkta görüşürüz giriş : 7 ytl(1 bira dahil) ayrıca biletler basıldığında almak için bizimle iletişime geçerseniz ve biletleri bizden alırsanız ayrıca mutlu oluruz 🙂 ben haber vericem basılınca sizlere
Drednat demiş ki:hubup demiş ki:Arkadaşlar DREDNAT olarak TURRET grubuna gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ediyorum gerçekten maddi manevi destek çok önemli umarım elinizden tutan olur.Bu arada konserimizin yeri değişti onuda söyleyim yeri gelmişken 1 ARALIK CUMA MELEK (MY WAY) BAR oldu gelmek isteyenlere duyuruyum dedim 🙂 sonra dipin kapısında bekleyenler olur haliyle bu da bize öfkeli mesajlar olarak dönemsin abi.neyse 1 Aralıkta görüşürüz giriş : 7 ytl(1 bira dahil) ayrıca biletler basıldığında almak için bizimle iletişime geçerseniz ve biletleri bizden alırsanız ayrıca mutlu oluruz 🙂 ben haber vericem basılınca sizlere
ben zaten şu anda melek'teyim gelirim ben izlerim sizi 🙂
ipeeeeek demiş ki:sarkılar pek bi guselmiş başarılar efenim 😀 (azcık gec oldu galiba nasılsa sööledim diip burayı unutmusum 😛 ) ..........amen..........
Drednat_Dawul demiş ki:ipeeeeek demiş ki:sarkılar pek bi guselmiş başarılar efenim 😀 (azcık gec oldu galiba nasılsa sööledim diip burayı unutmusum 😛 ) ..........amen..........
seni tanımıorum ama yorumların saol...
LavinYA06 demiş ki:Arkadaşlar başarılar🙂 Mert Ankarock'ta görüşürüz Burçin ben😉
levooo demiş ki:yeni demonuz hayırlı olsun özelliklede insan
Drednat_Vocal demiş ki:Selamlar... Bu foruma fazla yorum yazamıyorum sürekli şifremi falan unutmamdan kaynaklı. Hazır şifremi hatırlamışken yorumlarınız için teşekkür etmek istedim.. Şu baraka konserine çıkmayı hiç istemediğimi de belirtmek isterim ama ne yapalım çıkıyoruz🙂(sırf çağdaş çok ısrar etti diye)... Her neyse tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım forumu okuyan ve yorum yazan arkadaslara..Mood ve Hayal'e de konserde başarılar dilerim.. Sürç-ü lisan ettiysem affola.. Hadi eyvallah🙂