arkadaşlar 3şubatta başarılar işte afişi...

bakalım biraz daha yalvarıyım yaa 8) işn ucunda konser var 😆Drednat_Dawul demiş ki:Simlacım seni de aramızda görmek isteriz insallah o mucize gerceklesir we sen de bizi dinlemeye gelirsin🙂🙂
maca_as demiş ki:elimde olmayan nedenlerden dolayı 3 şubata gelemeyeceğim için fazlasıyla üzgünüm. ama eminim siz yine süper çalacaksınız. başta akın olmak üzere hepinize başarılar diliyorum.
edit: akıncım senin işin diğerlerine göre bir parça daha zor.ama ben eminim ki sen bu işten de alnının akıyla çıkacaksın.
hepinizi çok seviyorum.tekrar başarılar...
tansiyon 12.8e de burdan başarılar dilerim 🙂
maca_as demiş ki:elimde olmayan nedenlerden dolayı 3 şubata gelemeyeceğim için fazlasıyla üzgünüm. ama eminim siz yine süper çalacaksınız. başta akın olmak üzere hepinize başarılar diliyorum.
edit: akıncım senin işin diğerlerine göre bir parça daha zor.ama ben eminim ki sen bu işten de alnının akıyla çıkacaksın.
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN demiş ki:maca_as demiş ki:elimde olmayan nedenlerden dolayı 3 şubata gelemeyeceğim için fazlasıyla üzgünüm. ama eminim siz yine süper çalacaksınız. başta akın olmak üzere hepinize başarılar diliyorum.
Tesekkür ettik basarılarınız bizi su günlerde grurulandırıyor.
Dretnat'la birlikde yıkacagız o sahneyi . . . :twisted:
Drednat demiş ki:vallahi ben sahne monitörlerini gözüme kestirdim 🙂 Artk bizim grup ne yapar bilmem.
twist_off demiş ki:ooooooyyyy drednat sızı dınlemeyı bızde özledık orda olacagız twist-off aılesı sıze basarılar dıyor.