video güsell olmuş dansları ve efektleri sevdim 😀 yaknda artık gerçk kliplerle beklioruz..biz izleyiciyiz walla bekleriz(=
lovelife_s demiş ki:arkadaşlar hayatımda drednatın ap ayrı bir yeri vardır gerek en iyi gerekse en kötü günümde yanımda olduğunuz için size bir teşekkür borçluyum.en başta ÇAÐDAŞ(bu arada ben çağdaş fanatiğiyim),AKIN(en kötü günümde yanıma koşup gelen),KUZi(la oğlum seni görünce gülesim geliyo ayrıca bizi kardeş sanıyolar),MERT(senin hakkını ödüyemem),MAYNARD(o gün senle konuşmam bana çok şey kazandırdı) sizlere teşekkür ediyorum. drednat bana acı çekmeyi öğretti ve bu acıyla yaşamayı öyle bir acıki bu bütün içimi yedi bitirdi ama ben bu acının tadını çıkarıyorum teşekkürler drednat ama bundan sonra ben bu acıyla yaşayacağım çünkü bu acının ap ayrı bir yeri var.hayat herzaman kazanmak değil bunu öğrettiniz bana
Çağdaş,Akın,Kuzi,Mert,Maynard,ve ismi geçmeyen kahramanlar ve tabiki Sewcan sizi çok seviyorum sizin benim kalbimde ayrı ve bazılarının ap ayrı yeri var hep öyle olcak var herşey için sağolun...
DipNot:bu mesajdan sonra intahar falan etmeyeceğim merak etmeyin yaşıyorum sizi seviyorum (DREDNAT'I SEVMEYEN ÖLSÜN) sizi seven UÐUR(LOVE_LİFE)
here_i_come_with_the_wick demiş ki:olum maynard lan ben..üye oldum,olduum an msjlara boasım geldi burayı..olum bak şimdi
1.ÇAADAŞ😱lum adam süper entel lan..
2.AKIN😛eosun olum sen..ama warya deli sewiom lan seni
3.KUZİ:adamla yediim içtiim arı gitmio lan..göbeini yediim
4.MERT😱lum sen olmasan yaşamıyodum lan şimdiye..ama eski konular bunlar..
HASTASIYIM OLUM DREDNAT'IN..
(ayrıca o videoyu çeken benim,o punk arkadaş bana ulaşsın..forum sayfalarında olmaz ööle)
here_i_come_with_the_wick demiş ki:yok ya...cekes dawul sanırım...böyle forumda falan kendi reklamını yapmak yanlış bişe..adamakıllı özel mesajdan atarsın öyle isteklerini,biz de yapmaya çalışırız bişeyler..öyle "ben kralım,resim çekilmez,video çekilmez" modu kötü gelir bünyeye de, sağlığa da..
Drednat_Dawul demiş ki:Arkadaslar 5 gündür yokum neler olmus yaa... Ugur a çok teşekkürler, Maynard,kardesim senin benim için yerin cok ayrı, Caner, senin ellerine saglık, Simla, sen bizim Niğde deki kalemizsin senin hakkını ödeyemeyiz, Sevcan sen olmasan grup belki bu kadar ilerleyemeyecekti sana da çok teşekkürler... Bu insanlar aslında birer elçi.. Bizi destekleyen, seven, herkesin elçisi... Ama aslında biz hepinizi cok seviyoruz... Ve size birşeyler verebildiysek, Drednat ı size sevdirebildiysek ne mutlu bize...
Hepinizi cok seviyoruz!!!
Saygılarımla...