öle bi izlicez ki,kuvvetle muhtemel yarın tam gün uyuyo olcaz(=..ama izlemeye değer walla,hele bir de akın motora binmeye kalkışsın tam olcak 😀milin demiş ki:ii şanslar beyler bu gece gözümüz üstünüzde 🙂
öle bi izlicez ki,kuvvetle muhtemel yarın tam gün uyuyo olcaz(=..ama izlemeye değer walla,hele bir de akın motora binmeye kalkışsın tam olcak 😀milin demiş ki:ii şanslar beyler bu gece gözümüz üstünüzde 🙂
abiiii ne motoru yaff ben bilmiorum o olayı!bide umarım programın adını konuşa(maya)rock haline getrcek bişey yapmazlar!drama_queen demiş ki:öle bi izlicez ki,kuvvetle muhtemel yarın tam gün uyuyo olcaz(=..ama izlemeye değer walla,hele bir de akın motora binmeye kalkışsın tam olcak 😀milin demiş ki:ii şanslar beyler bu gece gözümüz üstünüzde 🙂
milin demiş ki:abiiii ne motoru yaff ben bilmiorum o olayı!bide umarım programın adını konuşa(maya)rock haline getrcek bişey yapmazlar!drama_queen demiş ki:öle bi izlicez ki,kuvvetle muhtemel yarın tam gün uyuyo olcaz(=..ama izlemeye değer walla,hele bir de akın motora binmeye kalkışsın tam olcak 😀milin demiş ki:ii şanslar beyler bu gece gözümüz üstünüzde 🙂
beklioruz zaten saatin gelmesini!sıkıntıdan foruma sardık iice o deilde sanki forumu elemi geçirdik ne?ama naparsın biz dostuz! heuhedrama_queen demiş ki:milin demiş ki:abiiii ne motoru yaff ben bilmiorum o olayı!bide umarım programın adını konuşa(maya)rock haline getrcek bişey yapmazlar!drama_queen demiş ki:öle bi izlicez ki,kuvvetle muhtemel yarın tam gün uyuyo olcaz(=..ama izlemeye değer walla,hele bir de akın motora binmeye kalkışsın tam olcak 😀milin demiş ki:ii şanslar beyler bu gece gözümüz üstünüzde 🙂
yok yaa olmaz öle şeyler..yıkıcaklar ortalığı sen bekle gör 😀 😛 da sanki burda değillermişçesine oldu bu..gelince okuyunca hoş olcak(=
taz_simla_ demiş ki:harbi ya arkdslr ne olayı bu akın motoruna bıncek?:d
henüz ona cewap alamadım göx cwp istiyoruz! motor olayı nedir?taz_simla_ demiş ki:harbi ya arkdslr ne olayı bu akın motoruna bıncek?:d
polemikleşmelerr! daha fazla daha fazla polemik nihahuha!hala forumu ele geçiriyoruz ama 🙁drama_queen demiş ki:taz_simla_ demiş ki:harbi ya arkdslr ne olayı bu akın motoruna bıncek?:d
walla anlattığı kadarıyla programda motor varmışş..ona binmeyi kafaya takmış durumdaydı da en son 😀 hatta bunun üstüne polemiğe girmeyi planlıyolardı 😆
TV'den kötüydü malesef ( gitar tonları özellikle ). Halbuki Haluk Levent çalarken gayet iyiydi. Neyse o kadar önemli değil aslında. Bence tek şarkıyla kendinizi iyi ifade ettiniz. Vokalin sesi Umut Kuzey'den daha iyiydi bence. 🙂Drednat demiş ki:Ancak sahne içi soundu çok kötüydü dı$arıya ses nasıl gitti bilmiyoruz yakında izleyeceğiz. Bizde anlarız i$te o zaman nasıl çaldık.