Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evettt guru ve drednat elemanlarının sabırsızlıkla bekledii buluşma sonunda gerçekleşecek gibi gözüküyor... heyecanlı mıyız çağdaş efendi bak sonunda muradımıza eriyoruzz??
drednat ımmssss hoş bulduk wlla sevdim ben bu ismi. merak edenleri aydınlatiim dinlediğim sürekli gruplar bi yana yeni keşiflerdeyiz buara..şimdiki durak da bura. . tekrar slmlar
29 Nisan Garage Konseri iptal olmuştur. Konuyla ilgili DDG sanırım bir açıklama yapacaktır Yada yapması gerekmektedir. Bu konser için i$lerini , memleketine dönme tarihlerini iptal eden arkada$larımızdan özür dileriz.
Bir hatırlatma daha yapmak gerekirse grubumuz Drednat , DDG Org. ile ili$kilerini askıya almı$tır.
drednat ımmssss hoş bulduk wlla sevdim ben bu ismi. merak edenleri aydınlatiim dinlediğim sürekli gruplar bi yana yeni keşiflerdeyiz buara..şimdiki durak da bura. . tekrar slmlar
bu organizasyon sorunları acaipp dokunmaya başladı :evil: askıya alın ben destekliorum 😉 ..odeon konserinden çok umutluyuz walla heycanla beklioruzz umarız olur 🙂