Drednat_Dawul demiş ki:ben basçı kendi üyeliğimi açmaya çok üşendim ve hali hazırda mertin üyeliini bulmuşken bişiler yazasım geldi bende grup arkadaşlarıma çok teşekkür ederim birlikte iyi işler yaptık hiç değilse birbirimizi eğitip tecrübe sahibi olduk iyi kötü bişiler paylaştık (yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlıklarımızda hiç bi durum yok sadece iş ilişkimiz bitmiştir) umarım hayırlara vesile olur bize emeği geçen herkese teşekkür ederim
(kuzi)E.Anıl ERGERLDİ
twist_off demiş ki:SLM DREDNAT.........arkadslar marb nasıl gıdıo calışmalrınız sımdı sızın sarkıyı dınlıom ulan bı msj atıyım dedım gercı bıraz banel oldu ama neyse cagdaş kardesım özledım senı ıyı bakın kendınıze yakında ...DIKKAT BOZUKLUGU ....OLARAK TEKRAR SAHNELERDEYIZZ... yenı projelerde goruşmek uzere ..............BASARILAR DILIORUZ ARKADSLAR........
............................HERSEY ICIN BIRAZ ......(SABIR🙂
Tansiyon12-8 demiş ki:Ozaman ilk olarak ben yorum yazayim'de sonra Drednat'daki dostlarim demesinler Tansiyon 12.8 le baglarımız bukadarmış diye.
Sevgili dostalar herzaman kişisel olarak ve Tansiyon 12.8 olarak destekcinizdik , destekciniz olmaya devam edecegiz.Su günlerde cevremize bakdıgımızda her grup birbirinin kuyusun kazıyor , birbirine camur atıyor.Bu güne kadar biz sizle hicbir zaman yüz yüze gelmedik geldigmiz noktalarda bile birbirimizi net'ce anladık.
Size desteklerimiz sonuszdur , Bizi unutmayin.
Selamlar olsun.