Evde amatör olarak gitar çalıyorum ergenlik dönemlerinde bir iki sahne yapmışlığım var , ibanez grg 170 dx almıştım 2007 yılında hala onu çalıyorum boss gt 10 prosesörüm var genelde bilgisayara bağlıyorum artık çalarken , köprü hareketli olduğu için başlıkta bahsettiğim akort dizilimleri olan parçalar çalmak çok zahmetli oluyor.
Sabit köprülü , EMG 81 85li bir gitar almayı düşünüyorum açıkçası akıllı bir seçim mi olur tavsiyelerinizi okumak isterim.
Emg 81 85 yerine bu pes akort dizilimlerinde emg 57 66nın daha iyi sonuç verdiğini söyleyenler var çok fark yaşar mıyım?
Schecter Hellraiser special c-1 emg 81 85 li bir gitar buldum 2. elde işimi görür diye düşünüyorum.
Tel olarakta 0.11 takayım diyorum rezonans sağlam olsun
Emg 81 85 mi 57 66 ya mı zorlayayım?
Varsa gitar model önerilerine açığım.
Müzikle kalın
Sabit köprülü , EMG 81 85li bir gitar almayı düşünüyorum açıkçası akıllı bir seçim mi olur tavsiyelerinizi okumak isterim.
Emg 81 85 yerine bu pes akort dizilimlerinde emg 57 66nın daha iyi sonuç verdiğini söyleyenler var çok fark yaşar mıyım?
Schecter Hellraiser special c-1 emg 81 85 li bir gitar buldum 2. elde işimi görür diye düşünüyorum.
Tel olarakta 0.11 takayım diyorum rezonans sağlam olsun
Emg 81 85 mi 57 66 ya mı zorlayayım?
Varsa gitar model önerilerine açığım.
Müzikle kalın