Merhaba!
Ben yiğit, 2-3 yıldır aktif sahne alan ve müzikle hayatını şekillendiren bir gitaristim. Yerli ve yabancı pop, rock, blues gibi türlerde deneyimim var. Gitar ve klavye çalabiliyorum, ayrıca biraz davul da çalabilirim, ancak sahne alırken gitarist olarak kendimi ifade ediyorum.
Kuşadası’nda her mekanda çaldım, İstanbul’da da Jolly Joker, Dorock ve thewall gibi isim yapmış mekanlarda performans sergiledim. Şu an İstanbul Avrupa Yakasında ikamet ediyorum, ancak Kadıköy’e kadar gelip gidebilirim.
Ne arıyorum?
Şu anda hem kendi albümüm üzerinde çalışıyor hem de aktif sahne alabileceğim, para kazanabileceğim bir grupta yer almak istiyorum. Sahne deneyimim ve profesyonel tutkumla katkı sağlayabileceğim bir grup arayışım var. Hem eğlenceli hem de ciddi bir projede yer almak istiyorum.
Ayrıca, çok çalışkan bir müzisyenim ve grupta zaman ayırmak konusunda hiç çekinmem. Sahneye çıkmak, pratik yapmak ve projeye katkı sağlamak için rahatça vakit ayırabilirim. Müzik benim için sadece bir iş değil, aynı zamanda büyük bir tutku!
İletişim: 05531865859
Instagram: yigit3rmis