Dünyaya Dair Sözler

multiplayer olarak strateji oynu oynanmaktadır. (hayvanice e-cafe giren genç insan sürüsü düşün) harita 8 kişiliktir(sürüde 8 koyun var) takımlar 3-3-2 kişiden oluşur. 2 kişilik grup gaza gelince takımlar haince bi antlaşmayla 6-2 olur (alayı bizanslı) .2 kişilik takımdaki oyunculardan biri(taaam hadi gizlemicem ben), kaynakları tavan yapınca gaza gelerek diğerine der:
-istersen sen de onlardan ol !(sadece blöftü) 2 kişilik takımdaki oyunculardan diğeri 6kişilik gruptan ayar yer ve takımlar 7 ye 1 olur (sıçtım). savaş çıkar (dev sıçtım). tek başına kalan oyuncu alayını yener (şans mı hiç alakası yok 1 numaralı şişe bende). galibiyet sarhoşu herif böğürür:
-i'm the god!
herkes kendisine bakmaktadır (cafede 20pc var ve hepsi dolu).o da eklemek zorunda kalır:
-of map..
(bkz. bugun bunu gordum)

sonuç: "you are the god of your life.to make it good, just want to."
meee

Dünya dediğin bir bakışımızdır bizim ;
Ceyhun nehri kanlı göz yaşımızdır bizim ;
Cehennem , boşuna dert çektiğimiz günler ,
Cennetse gün ettiğimiz günlerdir bizim .

Varlık var olandır die öğretiyorlar.. yokluk ne???

varlığın kölesi... çünkü varlık var olmazsa yokluk olur.. her şey varlığa çıkıyo.. dünyada yalnız deiliz.. yokluk da var 😛

"Para mutluluğu satın alamaz, ama yoksulluk hiçbir şeyi satın alamaz." - Jhonen Vazquez

"Eğer insanlar tabancalarını sadece kendilerini vurmak için kullansalardı, Dünya çok daha güzel bir yer olurdu." - Johnny the Homicidal Maniac

Geri