kadının adı yok kitabını tüm erkekler okumalı.okursanız kadınları daha iyi tanırsınız(umarım!!).
boşuna uğraşma... okumazlar...SlipKnoTGirL demiş ki:kadının adı yok kitabını tüm erkekler okumalı.okursanız kadınları daha iyi tanırsınız(umarım!!).
okudum ama daha iyi tanıdığımı söyleyemem, belkide yeterince tanıyordum zaten.morvesuni demiş ki:boşuna uğraşma... okumazlar...SlipKnoTGirL demiş ki:kadının adı yok kitabını tüm erkekler okumalı.okursanız kadınları daha iyi tanırsınız(umarım!!).
o hikaye şehir efsanesidir yani yoktur öyle birşey...6nanik9 demiş ki:Cem özen'in sunduğu canlı tartışma programında duygu asena ve can yücel konuk olarak çıkmışlardır.
duygu asena can yücele doğru der ki : nazım hikmet kartpostal şiirleri yazıyor..
sinirlenen can abimiz,şarabından bir yudum alıyor ve sunucu cem özen'dende "aman abi küfür etme" uyarısını alıp duygu asena'ya şu nağmeleri söylüyor
can yücel : kart sensin, postal da kıçına girsin !!
🙂 🙂 🙂
muahauahauah gülmekten yarılmıştım..
Cornflakegirl demiş ki:Hala hastanede 🙁 yoğun bakımdan çıktığında ziyaretine gitmek istiyorum ...
kesinlikle yok öyel bişiy ... :twisted:Sanother demiş ki:o hikaye şehir efsanesidir yani yoktur öyle birşey...6nanik9 demiş ki:Cem özen'in sunduğu canlı tartışma programında duygu asena ve can yücel konuk olarak çıkmışlardır.
duygu asena can yücele doğru der ki : nazım hikmet kartpostal şiirleri yazıyor..
sinirlenen can abimiz,şarabından bir yudum alıyor ve sunucu cem özen'dende "aman abi küfür etme" uyarısını alıp duygu asena'ya şu nağmeleri söylüyor
can yücel : kart sensin, postal da kıçına girsin !!
🙂 🙂 🙂
muahauahauah gülmekten yarılmıştım..
bir sanatçı için süper kahraman doğru bir sıfatsa evet bu duygu asena dır.ayrıca sevgili arkadaşım bu seni neden rahatsız etti onuda anlamış değilim.twister-imrahel demiş ki:sihirbaz arkadaşımız duygu asenayı süper kahraman olarak düşünüyor,düşünedursun.
yaa ben bu kadına öncelikle geçmiş olsun diyorum, çünkü hastalık harbiden kötü bişey.Daha sonra da ondan kadın=iyi,erkek=kötü şeklinde değilde, bütün insanlar aynıdır şeklinde bişeyler yazmasını istiyorum.Bu dünyada kötü olan sadece biz erkeklermiyiz?Biraz saçma geliyor bana.Hepimiz temelde aynıyız,buna inanalım.Herşey çok güzel olacak,bende Arwen imi bulacam,evleneceğim onunla...
sihirbaz demiş ki:duygu asena erkeklerin yönettiği(ne yazıkki!)bir dünyada hepsinin karşısına dikilip bir kadın olduğunu(var olduğunu) ve bununla gurur duyduğunu söyleyebilen,onların egemenliğine karşı durabilmiş,bütün kusurlarını yüzlerine haykırmış.dobra.zeki ve çok güçlü bir kadındır.sonuna kadar saygıyı hakeden bir kadındır.hayata ve erkeklerin karşısında güçlü duruşuyla pekçok erkeğin hatta ne acı ki kadının da eleştirilerine göğüs germiş mükemmel bir kadındır.ondan nefretle bahseden bazı erkekler de egemenliklerine zarar gelmesinden korkan acizlerdir.