ya arkadaşlar alman yapımı bi film vardı.türkçeye deney olarak çevrildi.böyle bikaç adamı toplayıp psikolojik baskı yapıyolardı.sonunda da büyük bi para ödülü vardı galiba.bu filmin orjinal adını bilen var mı :?: varsa çok sevinirim.
BloodyPoem demiş ki:ya arkadaşlar alman yapımı bi film vardı.türkçeye deney olarak çevrildi.böyle bikaç adamı toplayıp psikolojik baskı yapıyolardı.sonunda da büyük bi para ödülü vardı galiba.bu filmin orjinal adını bilen var mı :?: varsa çok sevinirim.
thyrenia demiş ki:ben bi alman filmi "deney" seyrettim bi süre önce ama baktım da benim seyrettiğim film sanırım bu "das experiment" değil konu olarak.benzerlikler var ama benim seyrettiğim filmde bi alman hastanesinde bi grup doktor kendi aralarında insan kaslarının geliştirilmesi için deneyler yapıyorlardı.sonra bunların yaptıkları çalışmalar sonucu denek çıldırmaya başlıyor ve sonunda ölüyordu.işin ilginç yanı deneyleri başkaları üzerinde değil kendi üzerlerinde deniyorlardı.bayağı zaman oldu ben izleyeli,adının da "deney" olduğunu ve alman yapımı olduğunu hatırlıyorum ama sizin bahsettiğiniz konuyla aynı değil.acaba bu filmin ikincisi falan çekildi mi?çekildiyse ikincisi olabilir mi benim izlediğim?
Layne_Staley demiş ki:derzu uzala, duyulmuş bir film gerçi ama eskiliğinden ötürü buraya yazıyorum, yoksa akira kurosawa'ya saygısızlık ama... Var mı izlemiş olan?
phoebus demiş ki:Layne_Staley demiş ki:derzu uzala, duyulmuş bir film gerçi ama eskiliğinden ötürü buraya yazıyorum, yoksa akira kurosawa'ya saygısızlık ama... Var mı izlemiş olan?
valla hiç duymadım filmi o kadar da film izlerim ama utandım bak şimdi 😳 öneriyosan hemen biyerlerden edinip izleyeyim...