Düzgün amfi tavsiyesi

Saçma sapan başlıklar açıp garip havalarda takılıyorsun sonra da millet dalga geçince küfür etmeye başlıyorsun yüksek ihtimalle de trollsün zaten forumu yeterince meşgul ettin git amfiyi de babanın korumaları önersin
saçma sapan başlık dediğide gitar ve amfi tavsiyesi. bu kadar battıysa kimse üye olmasın foruma olsun bitsin.

Foruma 3 kuruş faydan yok gereksiz yere forumda zibilyon kere konuşulmuş konularla ilgili başlık açıyorsun bir de üstüne gelmişsin foruma küfür ediyorsun

kendisi atom parçalamış forumda zaten.tüm gün forumda gez birinimi eziyorlar atla oh ne ala.
zibilyon kere konuşulmuş mevzusu çok tehlikeli.git her gitar tavsiyesi isteyene yaz bunu iyi fikir. kimse üye olmasın kendi yağ zincirinizde kavrulun bütün gün birbirinizi yağlayın. bunları yazanda Bu gitarı almalı mıyım? diye konu açan tip. bu konuyu açarken foruma nasıl bir katkıda bulunduğunu ve zibilyon kere konuşulmuş konulardan sıyrıldığını anlatsana dinleyelim.

forumun iyi olan kısmına ilgileri ve tavsiyeleri için özenle teşekkür ediyorum. diğer ego tatmini kasan bu gibi insanlarda kendilerini biliyorki atlayıp saldırdılar zaten. yorulmuş gözlerinizi monitörden kaldırıp kahveye falan gidin dayılar. yeni bir üye gelsede tepesine binsek diye geziyorsunuz bütün gün.

Son düzenleme:
saçma sapan başlık dediğide gitar ve amfi tavsiyesi. bu kadar battıysa kimse üye olmasın foruma olsun bitsin.
Daha ne dediğimi anlayacak kabiliyete sahip değilsin gelmişsin bana laf atıyorsun senin bu açtığın başlıktan forumda milyon tane var sadece forumu kullanmayı bilmesen zaten laf etmezdik ama hem forumu kullanmayı bilmiyorsun hem millete hakaret ediyorsun üstüne bir de kendini haklı sanıyorsun Cobain seni görse şapalağı çakardı

Son düzenleme:
kendisi atom parçalamış forumda zaten.tüm gün forumda gez birinimi eziyorlar atla oh ne ala.
zibilyon kere konuşulmuş mevzusu çok tehlikeli.git her gitar tavsiyesi isteyene yaz bunu iyi fikir. kimse üye olmasın kendi yağ zincirinizde kavrulun bütün gün birbirinizi yağlayın. bunları yazanda Bu gitarı almalı mıyım? diye konu açan tip. bu konuyu açarken foruma nasıl bir katkıda bulunduğunu ve zibilyon kere konuşulmuş konulardan sıyrıldığını anlatsana dinleyelim.
zamanında ben de bilmiyordum forumu kullanmayı ama ne millete laf ettim ne de foruma küfür ettim kusura bakma ama sen gibi kalitesiz konuşmuyorum

Yeni başladım hiç bilgim yok. Nirvana avril lavigne bazende mabel matiz haluk levent vs türk sanatçılardan şarkılar çalmak istiyorum amfi olarak ne önerirsiniz? Sınıfımdan birinin babası tüplü amfiler iyi dedi ama hiçbişi anlamadım. Bu amfiler elektrikle çalışmıyormu?

Gitarımı aldırdığım yerde hediye olarak fender mini twin amfi vermişler sesi afedersiniz osuruk gibi çıkıyor. bütçe ve evde ses gibi sıkıntılarım yok düzgün ses veren uzun süre götürecek bir amfi istiyorum bu yüzden buradan bilen birine sormak daha mantıklı geldi. Yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba, eger ilgini cekiyorsa elimde blackstar id tvp 30 var linkini paylasabilirim

Geri