Earnie Ball Regular Slinky vs Elixir NanoWeb

• Konuyu açan Konuyu açan Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sanayi de mi yok? Şimdiye ustalarla günlük selam alıp vermen, ailecek görüşmen, yeri geldi pikniğe yemeğe gitmen, canciğer olman lazımdı. Hayret.
Gerektiği zaman normal/ağır bakımlar için gidiyorum tabi ki ama bir kere yolda kalmadım. Arabayı alma aşamasındayken de arkadaşlar aynen piyasada Alfa ile ilgili dolanan bu klasik ezbere cümleleri söyleyip beni almaktan vazgeçirmeye çalıştılar ama gittim baktım aşık oldum aldım. Biraz da şanslıymışım ki temizine denk gelmişim 🙂

Gerektiği zaman normal/ağır bakımlar için gidiyorum tabi ki ama bir kere yolda kalmadım. Arabayı alma aşamasındayken de arkadaşlar aynen piyasada Alfa ile ilgili dolanan bu klasik ezbere cümleleri söyleyip beni almaktan vazgeçirmeye çalıştılar ama gittim baktım aşık oldum aldım. Biraz da şanslıymışım ki temizine denk gelmişim 🙂
Maşallah Allah nazardan saklasın. 🧿

Öğrencimde Squier Strat HSS vardı, bakıma vermesini söylemiştim Elixir tak bakalım dedim, bugün bakımdan gelmişti baktım aşırı parlak tonları var çok cırtlak hatta rahatsız bile etti ama tizler kısılır problem değil, çok kapalı olması daha kötü low'a cut atınca karakterini yiyorsun gitarın. Bend de rahat yapılıyordu, LP'ye güzel gider gibi düşünüyorum. Bi tur Elixir Nano'ya şans vereceğim.

Geri