limonata demiş ki:Ben bu işi profesyonel olarak yapıyorum yaklaşık 4-5 yıl oldu sanırım.
Aslında evlerinizde yapabiliceğiniz çok pratik hala büründü bu Ebru Sanatı hazır olarak kırtasiye ya da sanatsal ürünler satan dükkanlarda kutularda kitreler ve Ebru boyaları alabilirsiniz. Kitreyi suya koyup 2 saat kadar bekletip karıştırdıkdan sonra kullanabilirsiniz. İşin acı ve gerçek tarafı kalite ve fiyat açısından en uygun boyaların Fransız menşeeli olması Ebru bir Türk Sanatı olmasına rağmen.
Ben kendi kitremi kendim hazırlarım derseniz o zaman işin içine hayvan ödlerinin girdiği zor bir hal alır.
Her türlü soru ve bilgi paylaşımında bulunabilirim 😉
DoDo demiş ki:Çok sabır isteyen insanın içini ve ruh halini yansıtan bir sanat...Bu sanatla uğraşanlardan duyduğum kadarıyla sitresten sinirden ve bir çok kötü duygudan arınıyorlarmış...
ankarada olsam gelirdim ama malesef ama iyi dusunmussundennischambers demiş ki:Aslında şey yapabiliriz TurkRock Forumdaşları olarak bir Ebru Sanati etkinliği gerçekleştirebiliriz. Ankara'daki organizasyonu ben ayarlayabilirim elbette katılımcı sayısı çok olacaksa 🙂
WikkiE demiş ki:ankarada olsam gelirdim ama malesef ama iyi dusunmussundennischambers demiş ki:Aslında şey yapabiliriz TurkRock Forumdaşları olarak bir Ebru Sanati etkinliği gerçekleştirebiliriz. Ankara'daki organizasyonu ben ayarlayabilirim elbette katılımcı sayısı çok olacaksa 🙂
dennischambers demiş ki:WikkiE demiş ki:ankarada olsam gelirdim ama malesef ama iyi dusunmussundennischambers demiş ki:Aslında şey yapabiliriz TurkRock Forumdaşları olarak bir Ebru Sanati etkinliği gerçekleştirebiliriz. Ankara'daki organizasyonu ben ayarlayabilirim elbette katılımcı sayısı çok olacaksa 🙂
Sende bizi uydu aracığıyla bağlanırsın merak etme 🙂