edge tremolo kolu gevşekliği ve ses sorunu

selamlar rg550 genesisim var ve zamanla tremolo kolunun gevşekliği arttı üstelik ses de çıkarıyor her kullanışımda. yaşayan ve çözüm bulabilen var mı acaba ? yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

Gevşeklik yay ile ilgili olabilir yayın durumuna bakabilir misiniz? Ben de Genesis kullanıyorum sorun yaşamadım. Yaydan dolayı tahmin ediyorum o sesin de tremolo yaylarından çıkma ihtimali de var. Video atabilirseniz...

Gevşeklik yay ile ilgili olabilir yayın durumuna bakabilir misiniz? Ben de Genesis kullanıyorum sorun yaşamadım. Yaydan dolayı tahmin ediyorum o sesin de tremolo yaylarından çıkma ihtimali de var. Video atabilirseniz...
merhaba inanır mısınız aylardır araştırmama rağmen bulamadığım içeriği buraya konu açınca buldum, yaylardan değil de çok sıkılmış bir kol soketi problemiymiş, zaten ileri geri yaparken değil boşta döndürürken de geliyordu.
bahsettiğim içerik bu, bu şekilde çözdüm teşekkür ederim 🙂

bir de kolu boş bırakınca düşüyordu kol da gevşekti yani. tepem attı koldaki beyaz parçalardan üsttekini çıkarıp, çok az diş ipi kesip oraya koyup o beyaz parçayı üstüne taktım. her şeyi çözdüm bu gece rahat uyuyacağım. iyi geceler

Geri