pudding demiş ki:okulda arkadaslara dinlettim begendiler 😀
durma zamanı değil özellikle '
ahahaaaaaa 😆 teşekkür ederiz .ayrıca rockalem sitesinde yazdıklarını da gördüm onlar için de ayrıca saol 😉
pudding demiş ki:okulda arkadaslara dinlettim begendiler 😀
durma zamanı değil özellikle '
bassam demiş ki:selamlar herkese, bilhassa tolga kardişe,
yav arkadaşlar bence kadınlar 2nin altyapısı gayet orijinal olmuş, ama ben bir türlü vokallerle bağdaştıramadım, bir kere akorları tutmuyor. Kadınlar şarkısının orijinal hali gayet doyurucu ve oturaklı bir kompozisyondu bence, bütün sadeliğiyle....
bide sen ve ben üzerinde daha çok durulması gereken bir çalışma, vokaller gayet kaliteli ve fakat biraz daha ilgiyi özeni hakediyor.
total toplamda bence son derece umut verici bir grup Eflatun, başarılar
yakında görüşmek üzere.......
bassam demiş ki:selamlar herkese, bilhassa tolga kardişe,
yav arkadaşlar bence kadınlar 2nin altyapısı gayet orijinal olmuş, ama ben bir türlü vokallerle bağdaştıramadım, bir kere akorları tutmuyor. Kadınlar şarkısının orijinal hali gayet doyurucu ve oturaklı bir kompozisyondu bence, bütün sadeliğiyle....
bide sen ve ben üzerinde daha çok durulması gereken bir çalışma, vokaller gayet kaliteli ve fakat biraz daha ilgiyi özeni hakediyor.
total toplamda bence son derece umut verici bir grup Eflatun, başarılar
yakında görüşmek üzere.......
yuman demiş ki:bir arkadaş hep bahsederdi sizin bir şarkıdan dinlemek nasip oldu sonunda demonuzu.yani ne diyim çooook fazlaca güzel şarkılarınınz yani bir amatör grubun sahip olamayacağı kadar güzel.(özellkile durma zmanı değil uçuruyor çok dinleyince 😉
yani anladığım kadarıyla albüm çıkacaktır yakında başarılar dilerim hepinize 😉