Yok mu benim gibi Dragonlance okurları?
Nathariel demiş ki:ejderha mızrağının herhalde taşını toprağını her bir şeyini ezberlemişimdir. sorun anlatayım. Kaos gelse apışıp kalır lan bu dünyayı ben yarattım bu karı benden iyi biliyo diye.
ben de g.tünden ateş çıkaran adam diye bi karakter yaratsam herhalde o sparhawka koyar 9 yaşında kalır fantazide sınır yok sonuçta çıkarabiliyo mu senin eleman ateş gazman var bi de,saygı duyalım biraz raistline laf gelmesin 😉 neyse beğeniyle okuyorum çok güzel bence karakterler fln,şu an başka kitap okuma ihtiyacım yok.Birde şarkı vardır süper soulforged adında ki dadından yenmez.Raistlin ana karakter olmasına rağmen benim en sevdiim karakter tasslehofftur neden bilmiyom çok komik eleman 😀funkyduck demiş ki:Ya fantazi okumak istiyorsanız Eddings okuyun, Dragonlance'in ne kadar yalan karakterlerin ne kadar uyduruk olduğunu anlarsınız. Eddings'in Sparhawk'ını tanıyınca Raistlin 10 yaşında velet gibi kalıyor...
Roth-Azad demiş ki:Dnd'nin fantazi dünyaları arasında, holywood'laşma (!!!) yolunda ilerleyen, tamamiyle piyasaya dönmüş bir dünya. Core Rule Book'u fena değil ama , okuması keyifli o ayrı.
İlk Türkçe'ye çevrilen birkaç kitap fena değil/güzel, ama aşırı edebi birşey beklemeyin. Birazdan değiniceğim Raistlin'le ilgili kitaplar da çerezlik okumalık kitaplar lakin geri kalanı fazlasıyla boş ve piyasa amaçlı (Hepsini okumadım, bir süre sonra vazgeçtim.)
Tam anlamıyla bir holywood karakteri olan Raistlin'i de içinde barındıyor. Bir tanıdığım 15-16 yaş erkek teenage karakteri demişti ki sanırım tamamiyle haklı. Kötü ama karizmatik, çok konuşmaz ama gerektiğinde laf oturtur, fiziksel olarak bitkin ama ölümcül güçlü, bir yandan iç çekişmeleri var... Fazla kolay bir karakter değil mi?
Roth-Azad demiş ki:Dnd'nin fantazi dünyaları arasında, holywood'laşma (!!!) yolunda ilerleyen, tamamiyle piyasaya dönmüş bir dünya. Core Rule Book'u fena değil ama , okuması keyifli o ayrı.
İlk Türkçe'ye çevrilen birkaç kitap fena değil/güzel, ama aşırı edebi birşey beklemeyin. Birazdan değiniceğim Raistlin'le ilgili kitaplar da çerezlik okumalık kitaplar lakin geri kalanı fazlasıyla boş ve piyasa amaçlı (Hepsini okumadım, bir süre sonra vazgeçtim.)
Tam anlamıyla bir holywood karakteri olan Raistlin'i de içinde barındıyor. Bir tanıdığım 15-16 yaş erkek teenage karakteri demişti ki sanırım tamamiyle haklı. Kötü ama karizmatik, çok konuşmaz ama gerektiğinde laf oturtur, fiziksel olarak bitkin ama ölümcül güçlü, bir yandan iç çekişmeleri var... Fazla kolay bir karakter değil mi?