U umtls 31 Ağustos 2022 #1 Vokal ve ritim gitar hazır Ruhu yakalayacak arkadaşlar aranıyor Cızırtılı bir baş kaldırı için İstanbul Avrupa iletişim insta umtls Son düzenleme: 31 Ağustos 2022
Vokal ve ritim gitar hazır Ruhu yakalayacak arkadaşlar aranıyor Cızırtılı bir baş kaldırı için İstanbul Avrupa iletişim insta umtls
spatzar 2 Eylül 2022 #2 merhaba ben yaklasik 3 senedir bass caliyorum hakimim . elimden geldigince gruba ayak uydururum sevdigim tarzlar zaten .
merhaba ben yaklasik 3 senedir bass caliyorum hakimim . elimden geldigince gruba ayak uydururum sevdigim tarzlar zaten .
U umtls 3 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hector demiş ki: merhaba ben yaklasik 3 senedir bass caliyorum hakimim . elimden geldigince gruba ayak uydururum sevdigim tarzlar zaten . Hepsini görmek için tıklayın... insta umtls iletişime geçebiliriz
Hector demiş ki: merhaba ben yaklasik 3 senedir bass caliyorum hakimim . elimden geldigince gruba ayak uydururum sevdigim tarzlar zaten . Hepsini görmek için tıklayın... insta umtls iletişime geçebiliriz