Bismillahirrahmanirrahim ...
Abi senin gitartekliklerindeki gitaristler bölümündeki videonda 7 8 tane gitarın vardı bu ekipmanı kurarken onların faydası oldu mu? Yani satıp üstüne ekleyerekEBMM JPM LTD EDT Black Sugar
EBMM JPM BFR Cherry Burst
Mesa Boogie Mark V
36361 eklentisini görüntüle
2-3 adet efekt katı almama yardımcı oldular, çok üst segmentte değillerdi.Abi senin gitartekliklerindeki gitaristler bölümündeki videonda 7 8 tane gitarın vardı bu ekipmanı kurarken onların faydası oldu mu? Yani satıp üstüne ekleyerek
engl'lerin mesa'ların twinreverb'lerin yanında lafı bile olmaz ama bunlar da benden 🙂
engl'lerin mesa'ların twinreverb'lerin yanında lafı bile olmaz ama bunlar da benden 🙂
Hocam bir tane sıfır basmamış herhalde, eğer öyleyse anlaşabiliriz 🙂Sen bana ver onu 200'e sonra satamazsın,merdiven altı bile değil vox.Klozet altı desek yeridir çinden başka özelliği yok.🙂
Ne de olsa insanoğluyuz hep daha fazlasını istiyoruz, Vox'u alana kadar ne kadar aç gezdiğimi bilirim ahh ahh 🙂Tabii canım, Vox dediğin ne ki? Daha dünkü Tahtakale merdivenaltı markası 🙂
Güle güle kullan 🙂
Ne de olsa insanoğluyuz hep daha fazlasını istiyoruz, Vox'u alana kadar ne kadar aç gezdiğimi bilirim ahh ahh 🙂
Eyvallah abi 🙂
Aranıza hoşbuldum o zaman 🙂 Zamanında fotoğraftaki telecaster'ı almak için de yaklaşık 2 sene civarı aç gezmiştim, böyle zor şartlarda alınınca enstrümanı insanın en iyi dostu oluyor 🙂Malumdur, tasavvufta çile çekmeyenden derviş, eren çıkmaz. Ekipman için aç gezmek de bizim tarikatın olmazsa olmaz çilesidir. O çileyi çekmeyen kadir kıymet bilmez zira. Madem yoldan geçmişsin O zaman aramıza hoşgelmişsin 🙂
ID Core 20 sanırım.Blackstar ID kaç o acaba ?