Fil çantaları. Mydukkandan almıştım.Hocam şu pedalları içine koyduğunuz case'i nerede bulabilirim?
Fil çantaları. Mydukkandan almıştım.Hocam şu pedalları içine koyduğunuz case'i nerede bulabilirim?
Aman abi o benim basci, dur 😀Koşun bir bassçı daha çıktı forumda!! Kapanın elinde kalıyor yetişin!!!
Özellikle aktif gitarlarda kullanmamanızı öneririm, pasif gitarda daha iyi performans veriyor. Bir de fuzz ve octav kısmından pek memnun kalmadım açıkcası, belli ayarlarda düzgün ses veriyor. Onun dışındaki özellikleri yeterli durumda. Ama taşıma rahatlığı olsun, pratikliği olsun normal bir pedalboard a göre 1-0 öne geçirdi benim gözümde.Bir bas gitarist olarak forumda bas gitarist görmek çohoş 😀 Sormak istediğim bir şey var, pedalın performansı nasıl? Bas gitarda çok fazla ıvır zıvır pedal sevmediğimden, beni sahnede götürebileceğini düşündüğüm bir pedal ama deneme şansım olmadı hiç. Düşünceniz nedir bir kullanan olarak?
Aman abi o benim basci, dur 😀
Abi bluescu yapmistim adami grup dagildi simdi onunla calmak icin metal calmak zorunda kaldim 😀Arada bir ödünç vermez misin 😀
Princeton almama sebep olan iki adamdan birisi 🙂 Diğeri de sevgili Deniz 🙂
Hocam tiny terrorün sağ üst köşesi niye boş vesıkalık yapıştırılmayı bekliyor gibi 😀
Reklam olmasın diye markayı söktük volkan 🙂Hocam tiny terrorün sağ üst köşesi niye boş vesıkalık yapıştırılmayı bekliyor gibi 😀
Princeton kayıt ve ev için güzel amfi hakan abi, bir ara karşılaştırma videosu çekelim 😉Princeton almama sebep olan iki adamdan birisi 🙂 Diğeri de sevgili Deniz 🙂