Helal olsun...
amatör bir gitaristim ve hepinizden daha zengin bir setup a sahibim
Helal olsun...
amatör bir gitaristim ve hepinizden daha zengin bir setup a sahibim
önlemmi aldım, amplitube ve bias ı aynı anda açıp ısınmayı düşünüyorum.Lambalar da ateş gibi olmuş... Bu kış sert geçecekmiş yaw...😀
umarım hep bu masumlukta kalırsın, bu arada iyi setup.. ben annemin öğrencilikten kalma çatlak mandolini ile başlamıştım, gitarının emin ol 3000 dolarlık gitarlardan major bir farkı yok.Bir öğrenci olarak yeni başladım.Fazlasında gözüm yok.(Ve seviye yerlerde 😀)86370 eklentisini görüntüle
Sx Seg1 ve Roland Micro Cube
Parayı buldun mu görürüm ben onu... 🙂umarım hep bu masumlukta kalırsın, bu arada iyi setup.. ben annemin öğrencilikten kalma çatlak mandolini ile başlamıştım, gitarının emin ol 3000 dolarlık gitarlardan major bir farkı yok.
Yorum için teşekkürler.Umarım öyle olur.umarım hep bu masumlukta kalırsın, bu arada iyi setup.. ben annemin öğrencilikten kalma çatlak mandolini ile başlamıştım, gitarının emin ol 3000 dolarlık gitarlardan major bir farkı yok.
Hocam belki ben parayı bulabilirim ama para beni bulmaz 🙂Parayı buldun mu görürüm ben onu... 🙂
SG kimin?
Evet, kayda geçicez!..🤣SG kimin?
Guinness kimin? 😀
Teker teker gelin!
Deniz,SG kimin?
Guinness kimin? 😀
Sevgili @antbalciTeker teker gelin!
İyidir hojdir lakin sana bi rack case şart 👍90834 eklentisini görüntüle
Tüm ekipmanları bir araya getireceğime, en sık kullandıklarımı fotoğraflayayım dedim. Bir de yan tarafta Ehx 22 Caliber Poweramp var 🙂
Vakit bulunca kalanları da yükleyeceğim ama.
Kaan, sende dikine yapılaşma içerisine girmişin. 🙂 Bu arada g-sharp ile jmp' yi bir arada görünce aklıma şu kare geldi. Pedalını da verelim de tam olsun. 🙂
90835 eklentisini görüntüle
İyidir hojdir lakin sana bi rack case şart 👍
guzel ama channel a da gaini çok acmissin sevgili @wolkN ...