Geçmiş olsun.
Bu ekipman hırsızlığı artmaya başladı son zamanlarda. Sanırım ilan verirken bilhassa sahibinden üzerinden harita detayı vermemek lazım. Her zaman da işkillendim o harita detayından zaten. Mesajlaşırken de dikkatli olmak lazım. Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bulunur hırsızlar.
Valla gariptir, bu ilanı gördüğüm an aynı şeyi düşündüm. Bu kadar olur. Çok olası bir durum. Hatta çetesi bile olabilir. Adam forumlardan takip ediyordur, satılık ilanı, adres, ufak bir takip derken çat diye bulur. Örneğin bu kullanıcının bir forum mesajını hatırlıyorum, bir öneri istemişti, ben de cevap vermiştim, ardından amfi olarak şunlar bunlar var, gitar olarak bu var şeklinde ayrıntılı bilgi vermişti ve hepsi de değerliydi. Hani kötü niyetli takip eden biri için biçilmiş kaftan.
Bazen ben de soranlara boş bulunup adres tarif ediyorum, sonra kişi gelmiyor ya da vazgeçiyor filan. Direkt şüpheli bir durum. En güzeli, şu ilçede oturuyorum, geldiğiniz zaman telefon açın daha detaylı tarif edeyim demek lazım.
Geçmiş olsun gerçekten.