Arkadaşım...
Büyük Birader söz,melodi dikkat çekici.lakin parçanın içinde monte olurken bu güzelliğinin kaydadeğer bir kısmını hafif esen meltem rüzgarının üzerimize verdiği hafif huzur ve kum zerrelerini yerinden oynatmasıyla yerinden kayan küçük karınca yavrusunun duymadığımız mızıltısında kaybedip bırakıyor.
teknik kısmına değinmiyorum.bir ev kaydı..lakin sizin süper davulcunuz iki parçada da aynı şeyi çalıp gitmeseymiş ,daha yaratıcı olsaymış grup olarak bir fark ortaya çıkabilirmiş.çünkü sevgili çağrı ve ozan sizin ellerinizden çıkan bu matrix bileşenleri bir çölün içine akan derya gibi.fakat beste yapmanın bammaşka bi olay oladuğunu siz benden daha iyi bilirsiniz.Bilemesseniz de harcanır gidersiniz.
Çağrıcığıma o bas nasıl yakışmış,nasıl hoşuma giden bir durum oldu anlatamadım.
Oğuzhancığım senin vokallerin kulağıma hakikatten hoş geliyor.fakat bir tavrı bulunması gerektiğini,ve 3. dakikadan sonra sırf bu sebepten gıy gıy gıy gıy da gıy şeklini alma tehlikesi olduğunu söylemem gerekiyor.
Senkoplar,bas melodileri..hakikatten hoş..bilginizi takdir ediyorum..
Bir milyon kişinin içinde gözüme gözüken bir kişi olunuz.lakin yapılan şeyi bir daha yapmayın demeyeceğim çünkü herşey tekrar yapılıyor ve çok hoş nüanslarla yapılmamış gibi dinlenebiliyor.o nüansları EKLEYİNİZ...
şimdi gidin burdan lütfen...