İzmir Ekstrem vokallere alışığım. Grup arıyorum. Metal müzik.

Merhabalar. Adım Yağmur, İzmir'de yaşıyorum. Şebnem Ferah'tan tutun, Candlemass'a... Septic Flesh'den tutun, Haggard, Nightwish vokallerine ve hatta Moğol tarzı gırtlak müziği vokali de yapıyorum 😅 Ses tonu olarak erkek sesine benzer hallere de gelebilirim. Güçlü bir sesim olduğuna inanıyorum. Grup deneyimim yok denecek kadar az. Başlıkta da görebileceğiniz üzere grup arıyorum. Başlangıç olarak alışmak için biraz kolay şarkılardan gidebiliriz ancak ekstrem ve zor şarkılar söylemeyi özellikle seviyorum. Tekliflere göre ayak uydurabilirim, esneğim (özellikle aradığım bir tür yok, pek çok farklı metal türünü ve de özellikle nostaljik olanlarını severim). İş arıyorum, şu an biraz maddiyat sorunlarım var. İş bulana kadar stüdyo işini vesaire bir şekilde halledebileceğimiz bir topluluk olursa çok güzel olabilir. Uzun zamandır bu an için bekliyorum ve "ben hazırım" diyebiliyorum artık 😅. Aynı zamanda konservatuar için hazırlanıyorum, seneye yetenek sınavına gireceğim. Yaş aralığı olarak 18-25 civarı iyi olur, saygılı insanlarla birlikte müzik yapmak isterim ve aynı zamanda kafa dengi de olsa fena olmaz. Sahne alma fikrine acayip olumlu baktığımı da belirtmem gerekir. Bunlar dışında nostaljik jazz ve blues, country şarkılarını da ara ara dinler ve söylerim lakin repertuvarım bu alanda metal müzikte olduğu kadar geniş değildir.

İnstagram: yagmurdamlasi1932 (iletişime geçmemiz halinde SoundCloud'a telif hakkı nedeniyle atamadığım ses kayıtlarını da yollarım, bir tane Arch Enemy coverim silindi 🥺)
SoundCloud: Yağmur Pütmek (ekstrem ses kayıtları şu anlık yok ama en azından fikir verebilir diye bırakıyorum)

Direkt instagramdan ulaşırsınız isteğinizi reddedebilirim o yüzden önce buradan yazarsanız sevinirim 🙂

Son düzenleme:

Geri