paniğe gerek yok. öncelikle besleme kaynağını(pil,adaptör vs..)kontrol et.od1603 demiş ki:Arkadaşlar tonepad.com dan yapmış olduğum ts9 gayet güzel bir şekilde çalışırken birdenbire çalışmaz oldu. Ses olarak sadece uğultu geliyor, gitardan çıkan ses hiç yok. Bu arada yapmış olduğum devreye switch de takmış değilim. Bu devreyi tekrar çalıştırabilmem için yardımlarınızı bekliyorum.
devreyi bana getir çalıştırayım.aslında basit bir devresi var ts9'un.anlattığına göre kısadevre var biryerlerdeod1603 demiş ki:Sevgili eimer arkadaşım yeni bir entegre aldım soketine taktım. Sonuç yine aynı, hüsran. Nolduysa entegreyi taktıktan sonraki 30 sn. içersinde yeni taktığım entegre fena halde ısındı. Yine gitar sesi yok. Sadece korkunç bir uğultu geliyor amfiden.Anlaşılan bu gibi pedal devrelerini yapıp kafayı yemektense paraya kıyıp orjinalini almak en doğrusu. Gerçi ben sırf merak ettiğimden dolayı bu ts9 yapmıştım ama bundan sonra başka bir pedal devresi yapmayacağıma adım gibi eminim artık. Herkese çalışmalarında başarılar dilerim.
od1603 demiş ki:Arkadaşlar tonepad.com dan yapmış olduğum ts9 gayet güzel bir şekilde çalışırken birdenbire çalışmaz oldu. Ses olarak sadece uğultu geliyor, gitardan çıkan ses hiç yok. Bu arada yapmış olduğum devreye switch de takmış değilim. Bu devreyi tekrar çalıştırabilmem için yardımlarınızı bekliyorum.
soft_rock demiş ki:herkese selam.sonunda bende yeni pedalımı bitirmiş bulunmaktayım.sizlerle paylaşmak istedim.mxr hot tubes olarak geçiyor.baskı devresini kendim çıkarttım.dpdt switch olayınıda daha önce belirttiğim röleli devreyle yaptım.görünüş olarak mxr distortion plusa benzedi ama ses olarak çok daha iyi.aşağıda aceleyle kaydettiğim ses örneklerini koyuyorum...
quote]
ellerine sağlık arkadaşım pedal harika olmuş.