Electrip(Hard Rock/Oldies)

Hehe=)Yok be abi ben sahnede fazla coşmuyorum.ROL diye bi grup cıkıo bizden sora onlarda baya coşuyorum.Böle atlıyoruz zıplıyoruz.

Hem sen niye geçen bağırıyodun "Lam burası camiye döndü kimse de çıt yok "diye=)

mertmertmert demiş ki:
Hehe=)Yok be abi ben sahnede fazla coşmuyorum.ROL diye bi grup cıkıo bizden sora onlarda baya coşuyorum.Böle atlıyoruz zıplıyoruz.

Hem sen niye geçen bağırıyodun "Lam burası camiye döndü kimse de çıt yok "diye=)

rol olarak böyle put gibi duran seyirciyi sevmiyoruz!
yaptığımız müzikten çok eğleniyoruz tabiki karşılığınıda görmek istiyoruz.Bu beklenti bizim en doğal hakkımız tabi bunuda abartmamak lazım malum limon küçük bi yer her pogo denemesi bi kaç masanın devrilmesiyle son buluyor : )
sizin sahnedeki duruşunuzda gayet iyi(leşti) dahada iyi olacaktır eminiz.. hadi bakalım..

K_R_M arkadaşım Deep Purple dan Black night-When a blind man cries-Smoke on the water-perfect strangers fln çalıorz.

Yarın Electrip EkŞi LiMoN da olacak saat 9 gibi.Herkesi bekliyoruz.

süpersiniz soundunuz özellikle gitar soundlarınızdan çok etkilendim. henüz baştan sona dinleyemedim en kısa zamanda dinleyeceğim. o zaman neler döktürücem buraya😀😀

Heehehe.15 wattlık gitar amfisiyle alıyoruz o sesi.Bakalım para biriktiriorum daha iyi bi amfi alıcam kıçı kırık patlak marshall la olmuo=)Bi ara gelin ya geçen sonlara yetiştin galiba ben seni göremedim sahnede=))

hey beyler iyiydiniz bu gece yine mert çıta kendiliğinden gidiyor söylemek isterim!

ve deniz umarım evin yolunu bulmuşsundur hadi yarın yine limon da görüşmek dileğiyle

Eyw Can abi bişiler yapıorz işte.Bizim olayımız cumartesi günü aslında ama cuma günleri de yapmaya calışıoz bişiler.

Bu arada Denizi çarpmışlar dün ya yankesiciler.O kafayla.YAzık olmuş=((

dinlenesi bi grup.tribe sokmuyo insanı 😆 solo çok sağlam.dire straits i sabırsızlıkla bekliyorum. 😉 gecen ctesi herkes sizi sordu çıkıp çıkmayacağınızı bilemiyorum artık neden :roll:

Electrip;LİMON un taşınması sebebiyle bu hafta sonu sahne alamayacaktır.Gelecek hafta LİMON un yeni mekanıyla birlikte tekrar tam gaz devam edecektir.

EN YAKIN ZAMANDA DAHA BÜYÜK BİR MEKANDA GÖRÜŞECEÐİZ...

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKTE...

AYRICA BU BOKTAN GÜNLERİMİZDE YANIMIZDA SÜREKLİ OLAN SÜPER ARKADAŞLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR...

Ewet arkadaşlaaaarrr.Electrip 17 Mart 2006 Cuma günü saat 21 30 itibariyle PULP rock bar da sahne alacaktır.Hard Rock a doymak isteyenleri bekleriz.Eğlenceli olacak...

Geri