Eyvallah dostum haklısın bir süredir araştırıyorum fakat sonuca varamadım bi türlü.Elime geçsin istiyorum artık 🙂 Ama hem kafa karışıklığı hemde döviz kurları buna engel oluyor 🙂 bakalım düşüş umarım devam eder.Dün mydukkanda 840 lira olan fender cd60 bugün 780 lira .Daha önce de dediğim gibi acele etmeyin, bekleyin. İlla ki sıfır alacaksınız diye bir durum da yok zaten.
İkinci el almayı neden düşünmüyorsunuz? Bahsettiğiniz Fender Lamine Ladin olarak geçiyor. Solid Top değil yani ve bu Solid Top olayı cidden sesi etkiliyor. Ben sizin yerinizde olsam Fender CD60'dan uzak dururdum.
Hocam yorum işi sürdükçe sürer. Lag, seagull, yamaha, cort, takamine gerçekten ucuz ve kaliteli işleri var.
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-fg-340ii-1981-yapimi-kelepir-152130335/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-yamaha-fg700ms-akustik-gitar-151797318/detay
Şu gitarlardan birini al, 150 lira daha paran olunca da seymour duncan'ın sound hole tipi manyetiğini al, arkana yaslan bir ömür çal.
Aynen doğru söylemiş arkadaş, Cort un akustikleri önerilir ve fiyat performans açısından bakıldığında da bence gayet iyi.bilakis, asıl akustiklerde önerilir daha çok.. MR serisinin 4-5 ferdini kullandım, birini halen kullanıyorum. Kendi fiyat aralığında malzeme-ekipman kalitesi olarak bence ilk sırada.. Bütçeyi 1000 tl üzerine çıkarırsan da Kanada üretimi Seagull (Godin) 'lara bakmanı öneririm..
Ben Crusader çıkınca aldım. Fiyat çok iyi idi ama bildiğin "odun" gitar. Onu geri verip Lag T66CDE almıştım. Bak o da çok güzel gitardır.
Merhaba Crusader da hangi modeli kullanıyorsunuz? Electro-akustik gitar olarak bana öneri verebilir misiniz? =)T66yı beğendiysen T200lere bayılırsın. =) Crusader benim Yamahaları, Lag'ı bile sattırdı, son Yamaha kaldı sadece, kabul gitarda sap işçiliği falan berbat ama o fiyata o kadar iyi ses ve o kadar kakmanın arasında bi de işçilik iyi olsa zaten 1000 dolara satarlar.
Arkadaşım her marka gitarı denedim , fakat takamineler çok mükemmel gitarlar bütçene göre en iyi gitar Takamine . Genel sıralama yapcak olursak şöyle diyim 1-gibson 2-martin 3-lakewood ve bundan sonrasına takamine gelir , gitar konusunda çok bilgiliyim bana güven takamine alırsan pişman olmazsın çok kaliteli gitardır. Kesinlikle takamine al...Beyler yaklaşık olarak 650-800 arası bir bütçem var.Ama çok kararsız kaldım yardımcı olursanız harikulade olur.
benim aklımda olanlar :
İbanez v72ece,AEG8,TCY74 Talman,V205Sece
Yamaha FX310A
Ovation AE147
Fender CD-60CE
Takamine GD10CE
Cort MR700-DX
bu gitarları kullananlar varsa,yorumlarını beekliyorum.