Elektro davul önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan 95.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Öncelikle merhaba. Yaklaşık 4-5 yıldır davul çalıyorum. Bunun yanında, yıllar önce kötü bir elektro bateri almıştım ve çok sıkıntı yaşadım. Şimdi param varken düzgün bir mesh kit almak istiyorum. Kafamdaki model Nitro Mesh Kit ancak bir süredir konulardan uzak kaldığım için f/p olarak mantıklı bir model mi, emin olamıyorum. Bütçem maksimum 30k. Bildiğiniz; sıfır veya 2. el fark etmeksizin alınabilir bir model önerebilirseniz sevinirim.

Selamlar, bende alesis turbo mesh kit file derili 7-parça elektronik davul seti var, gayet memnunum. Ama pc ye bağlarken ses kartına gecikme oluyor. Onu bilerek alın. Telefona bağlıyorum, kulaklığı takıp sevdiğim mp3lerin üzerine canlı çalıyorum çok eğlenceli oluyor. Fiyatı da uygun bence ama şuan stoklarda kalmamış durumda. Görüp denemeden ikinci el önermiyorum padleri zarar görmüş durumda olabilir. Onun dışında güzel alet. Keyifli forumlar dilerim efenim.. : )

Öncelikle merhaba. Yaklaşık 4-5 yıldır davul çalıyorum. Bunun yanında, yıllar önce kötü bir elektro bateri almıştım ve çok sıkıntı yaşadım. Şimdi param varken düzgün bir mesh kit almak istiyorum. Kafamdaki model Nitro Mesh Kit ancak bir süredir konulardan uzak kaldığım için f/p olarak mantıklı bir model mi, emin olamıyorum. Bütçem maksimum 30k. Bildiğiniz; sıfır veya 2. el fark etmeksizin alınabilir bir model önerebilirseniz sevinirim.
Bir arkadaşımda turbo mesh vardı, usb kablosuyla midi özelliğini kullanıp ezdrummer üzerinden çok güzel kayıtlar almıştık. Gecikme falan da olmamıştı kullanmasını ayarlamasını bilmek lazım. Pad hassasiyeti de yeterli, parça kalitesi de gayet iyi setler çok hırpalamıştık bir şey olmamıştı. İkinci eli çok oluyor piyasada alıp kullanamayıp kenara atan çoktur.

Geri