gitarin 0 fiyati 9k amfinin 6k adam ikisini 8.5kya satiyor sahte olmasa bile bi is olabilir mi isin içindeBaşlangıç seviyesi için üretilen kısmen ucuz gitarların sahtesi olmaz.
Piyasa öyle… Ne alsan ikinci el yarıya düşer zaten. Hele ucuz cihazda…gitarin 0 fiyati 9k amfinin 6k adam ikisini 8.5kya satiyor sahte olmasa bile bi is olabilir mi isin içinde
ayni gitarin zuhal muzikte arkadaki tasarımı böyle adama sordum farkli yıldaki uretimdir dedi dogru mudurPiyasa öyle… Ne alsan ikinci el yarıya düşer zaten. Hele ucuz cihazda…ayni
zuhal muzikten ayni gitara baktığımda arka tasarimi farklı adama söyledim farkli yil çıkışlıdır dedi mumkun mu böyle biseyÇok sıkışırsa üstüne para verecek seviyeye düşen adamlar gördüm ilanlarda.Yarı fiyatının da altında olan şeyler görmek mümkün.
ibanez grx40 modeli deneme imkanım yok kargoyla alacağımGüzel kardeşim öncelikle merhaba.
Başlık açmışsın , resim de eklemişsin güzel.
Ama en önemli nokta olan gitarın markasını, modelini yazmamissin. Müneccim değiliz ki tahmin edelim sadece resmine bakarak.
İkinci el ve düşük seri gitarlar ucuz olur evet. Sahte olması çok düşük bir ihtimal, diğer arkadaşların da bahsettiği gibi. Bazı seriler yıldan yıla ufak tefek değişikliklere gidebiliyor, veya örneğin atıyorum grh1234xxx ve sonunda ntbg... bilmem ne gibi harfler ekstra rakamlar olabiliyor
Buna göre de gitarın ufak tefek ayrıntıları değişebiliyor.
Gitarı beğendiyseniz ve aynı şehirde yalnız gidip görün deneyin. O zaman içinize siner