Elektro gitar alacağım ama kafam çok karışık

Merhaba arkadaşlar dediğim gibi elektrogitar almak istiyoırum biraz araştırıp kendim için en iyi seçeneğin Squier affinty strat HSS olduğuna karar verdim alacağım gitar HSS manyetyikli olsun istiyorum ama fiyatı biraz pahalı geldi onun yerine Yamaha pasifica 012 gitarına bakmıştım yabancı forumlarda gayet iyi olduğu söylenmişti ama bazı Türk forumlarında yerden yere vurmuşlar gitarı onun dışında İstanbul güzel sanatlar lisesinde bir arkadaşım var oda 10 yıldır gitar çalıyor elektro aynı zamanda orkestrada falan çalan bir insan ondanda öneri olarak onunda kendi gitarı olan Ibanez grg 140 wh gio önerisi aldım ama yine bazı forumlarda yerden yere vurmuşlar gitarı, kafam çok karıştı o yüzden buradanda fikirler duymak istiyorum bana elektrogitar önerir misin giriş seviyesiyim amfi olarak da o arkadaşımın önerdiği Blackstar ID Core 10 3 düşünüyorum aynı zamanda muhtemelen gitarı ve amfiyi fiziksel olarak satın almam gerekecek ailem öyle Online alışverişe pek gelemediği için Ankara'da gitar ve amfi alabileceğim bir yer önerir misiniz?

Kızılay Do-re Müzik, Zuhal Müzik ya da diğer şubeleri. Amfi önerisi güzel bence yıllarca v1'ini kullandım. Gitar da ikinci el al bence satarken de zarar etmezsin. İlla sıfır diyorsan SX al. Pişman olmazsın.
edit: güncel fiyatlarına bakmadan söyledim ve sanırım SX'in hss'si yokmuş

Ankaradaysan benim bildiğim en çok çeşit kızılayda. Orada ikinci el dükkanları da var uyguna güzel birşeler bulabilirsin. Benim önerim saydıkların arasından pasifica. Amfi ideal.

bide bu yanında almam gereken kablolar veya daha bilmediğim car curt birşeyler varmı varsa onlardanda bahsedermisiniz

çok anlamadığım için 2.el almak istemiyorum açıkçası o yüzden sıfır alacağım
önyargılı olma iyi araştır... ikinci elde kazıklanmaktan korktuğun ne varsa yarıdan fazlası mağazada da başına gelebilir... hani paranı aldı malı vermedi vs adi dolandırıcılıktan bahsetmiyorum ama mesela çalışmayan aksam, kusur vs mağazada bile itelerler sana eğer "anlamadığını" düşünüyorsan

bana bir sefer sırf yamuk olmasın diye babasıyla gelen genç bir kardeşimiz vardı, zannedersin husumetlim, babanın bir gelişi var bizim oğlana yamuk olmasın filan diye dayı gibi girdi ortama... buyur ettim çay içtik, oğlana bir saat elektro 101 verdim ayarından temizliğine... giderken ailecek görüşelim kıvamına gelmişti muhabbet

yani araştır sen git gör tanış, aklına yatmazsa yine alma... sırf ikinci el korkusu diye millet LTD'leri Schecter'leri kaçırıp aman mağaza olsun diye Midex filan çöp alıyor daha büyük pişmanlık...

Geri