Merhaba arkadaşlar dediğim gibi elektrogitar almak istiyoırum biraz araştırıp kendim için en iyi seçeneğin Squier affinty strat HSS olduğuna karar verdim alacağım gitar HSS manyetyikli olsun istiyorum ama fiyatı biraz pahalı geldi onun yerine Yamaha pasifica 012 gitarına bakmıştım yabancı forumlarda gayet iyi olduğu söylenmişti ama bazı Türk forumlarında yerden yere vurmuşlar gitarı onun dışında İstanbul güzel sanatlar lisesinde bir arkadaşım var oda 10 yıldır gitar çalıyor elektro aynı zamanda orkestrada falan çalan bir insan ondanda öneri olarak onunda kendi gitarı olan Ibanez grg 140 wh gio önerisi aldım ama yine bazı forumlarda yerden yere vurmuşlar gitarı, kafam çok karıştı o yüzden buradanda fikirler duymak istiyorum bana elektrogitar önerir misin giriş seviyesiyim amfi olarak da o arkadaşımın önerdiği Blackstar ID Core 10 3 düşünüyorum aynı zamanda muhtemelen gitarı ve amfiyi fiziksel olarak satın almam gerekecek ailem öyle Online alışverişe pek gelemediği için Ankara'da gitar ve amfi alabileceğim bir yer önerir misiniz?