Hangi gitar alınmalı?

1760025530300.webp

1760025536382.webp

@Ozzfish kararımı verdim, yardımınız için teşekkürler, en iyisi buradan tüymek 😁

Son düzenleme:
Metallica'nın kayıtlarda kullandığı gitarlar tane başı en dandiği en az 5000 dolar, Amfiler 10000 dolar, efekt cihazları dünya para, yapılan kayıt milyon dolarlık stüdyoda ama yeni başlayarak 30 dakikada kosmos gitarla Metallica çalabileceğini düşüyorsun. Öyle kolay değil bu işler.

Bir sürü kişi çok değerli bilgiler vermiş. İster alırsın ister almazsın. Herkes olurunu söylüyor. Bana soran olsa 1000 doların altına gitar demem mesela.
Olağanüstü kadim bilgileriniz için müteşekkirim.

Son düzenleme:
ne yazmışım ben anlamadım birşey 🙂 alıntıdaki siyah arkaplan üzerindeki yazı bana ait değil.
O kadar dil döktük tavsiye verdik arkadaş bize inanmamış, technopat forumunda sormuş böyle bir yanıt almış, buraya post ederken de kimin yazdığını nerde yazdığını bile belirtmemiş. Bana araştırmacı gazetecilik yaptırdı saolsun 🙂

1.webp

Son düzenleme:
ne yazmışım ben anlamadım birşey 🙂 alıntıdaki siyah arkaplan üzerindeki yazı bana ait değil.
O kadar dil döktük tavsiye verdik arkadaş bize inanmamış, technopat forumunda sormuş böyle bir yanıt almış, buraya post ederken de kimin yazdığını nerde yazdığını bile belirtmemiş. Bana araştırmacı gazetecilik yaptırdı saolsun 🙂

180901 eklentisini görüntüle
Gitsin Recep Baltaş'a sorsun 😀

Sana "inanıp inanmayacak" bir durum yok, gitar satın alacağım, yardım almak için konu açıyorum. Daha da bir şey açmam zaten. Toplam 2 saatime mâl oldu.

Son düzenleme:
Sorun yok, genel konuştum, bir sürü insan burada fikrini paylaştı, herkes istediğini yapmakta, istediği yerden bilgi almakta, teyit ettirmekte, istediği gitarı almakta özgür, umarım güle güle çalarsın, müzikli günler senin olsun.

Özel yazışma ekleyip seni etiketleyince senin olamayacağını kestirmeme rağmen direk sana sormayı tercih ettim(siyah zeminli yazı). Teşekkür ederim 🙏

Sana "inanıp inanmayacak" bir durum yok, gitar satın alacağım, yardım almak için konu açıyorum. Daha da bir şey açmam zaten. Toplam 2 saatime mâl oldu.
ilk gitar olarak 2.el ibanez grg 170dxl, amfi olarak da ibanez 10g bir amfi almıştım. yeterli gelmişti. bence üst modelleri olan gitarların başlangıc gitarlarından almalısın. yani ibanez, cort, yamaha, squier gibi. bunun dısında, burada sx gitarlarında yeni başlayanlara önerildiğini hatırlıyorum. son olarak eğer şimdiye kadar chatgbt danışmadıysan bir de ona bir danış, belki buradan daha faydalı olur

Geri