Elektro gitar alicam 2 si arasinda kaldım yardim

Merhaba arkadaşlar kafam biraz karışık lütfen bilgisi tecrübesi olan birileri yazarsa sevinirim hss manyetikli gitar almaya karar verdim müzik zevkime uyuyor bütceme göre şu ikisi arasında kaldım ibanez grx40. Ve. Yamaha pasifica 012. Hangisi çalma açısından rahat ve uzun ömürlüdür bide buna uygun mikro amfi diyorlar galiba 2k- 2.5k arası amfi önerirseniz sevinirim teşekkürler.

Selam, aşağıdaki smfiyi öneririm, büyüğü bende var fiyatına göre çok iyi tonlar alıyorum.

Konu 'Behringer V-TONE GMX110 (30 Watt) Gitar Amfisi' Satılık - Behringer V-TONE GMX110 (30 Watt) Gitar Amfisi
Hocam sağ ol benim amfiyi önermişsin 🙂

@cezzarTR Ben uzman değilim ama amatörce çeşitli gitarlarla haşır neşir oldum. (Forumda enstrüman konusunda beni 20'ye katlayacak çok kişi var.) Bu konuya cevap için pek uzman olmaya da gerek yok gerçi. Almak istediğin gitarlar ucuz. Aralarında çok minik bir fiyat farkı var. Youtube üzerinden inceleme videolarına bakıp karar vermek yeterli olacaktır bence. Uzun ömür, kısa ömür olayı göreceli. Aslında ömür diye bir şey yok. Bu senin kullanmana bağlı. Tertemiz kullanırsın, bakımlarını yaparsın ve yıllar sonra sen ölürsün gitarın kalır. 🙂 Hor kullanırsın, parçalarsın, hasar aldığında onarmazsın vs. o zaman da kullanılmaz hale gelebilir. Yine de tamirle hallolur. Benim de aklımda bir HSS gitar var. Onu almak için 2 aydır çok şey sattım. Elimde satılık bir gitar bir de amfi kaldı. Yavaş yavaş da zam geliyor lanet olsun. 🙂

Mikro amfi bende de vardı. 2011'de üniversite için başka yere gittiğimde almıştım. Marshall marka. 1 wattlık. Hiçbir şekilde önermiyorum. Hiçbir yeterliliği yok. Sesi az ve berbat. Bir süre sonra süs niyetine yıllarca masada durmak dışında bir işe yaramadı. Sonra da sattım. Yazdığın fiyata ikinci el bir sürü 10-30 watt aralığında amfi bulursun. Hiçbir bilgin yoksa mikro amfi almamanı öneririm.

Hocam sağ ol benim amfiyi önermişsin 🙂

@cezzarTR Ben uzman değilim ama amatörce çeşitli gitarlarla haşır neşir oldum. (Forumda enstrüman konusunda beni 20'ye katlayacak çok kişi var.) Bu konuya cevap için pek uzman olmaya da gerek yok gerçi. Almak istediğin gitarlar ucuz. Aralarında çok minik bir fiyat farkı var. Youtube üzerinden inceleme videolarına bakıp karar vermek yeterli olacaktır bence. Uzun ömür, kısa ömür olayı göreceli. Aslında ömür diye bir şey yok. Bu senin kullanmana bağlı. Tertemiz kullanırsın, bakımlarını yaparsın ve yıllar sonra sen ölürsün gitarın kalır. 🙂 Hor kullanırsın, parçalarsın, hasar aldığında onarmazsın vs. o zaman da kullanılmaz hale gelebilir. Yine de tamirle hallolur. Benim de aklımda bir HSS gitar var. Onu almak için 2 aydır çok şey sattım. Elimde satılık bir gitar bir de amfi kaldı. Yavaş yavaş da zam geliyor lanet olsun. 🙂

Mikro amfi bende de vardı. 2011'de üniversite için başka yere gittiğimde almıştım. Marshall marka. 1 wattlık. Hiçbir şekilde önermiyorum. Hiçbir yeterliliği yok. Sesi az ve berbat. Bir süre sonra süs niyetine yıllarca masada durmak dışında bir işe yaramadı. Sonra da sattım. Yazdığın fiyata ikinci el bir sürü 10-30 watt aralığında amfi bulursun. Hiçbir bilgin yoksa mikro amfi almamanı öneririm

Geri