Arkadaşlar selam, elimde squier bullet hss strat ve blackstar id core 10v3 gitar seti var. Gitarı ilerletebilmek için yeterli ekipmana sahibim diye düşünüyorum yani müzikten soğutan dandik ekipmanlarım yok. Fakat gitar çalışımı bir türlü ilerletemiyorum. Bunun sebebinin de sabit bir kaynaktan çalışmamak ve çabuk sıkılmak olduğuna kanaat getirdim. Özellikle hiç interaktif olmayan kitap gibi kaynaklardan ilerlerken baya sıkılıyorum. Gitarı ilk aldığımda Selim Işık'ın youtube serisini biraz takip etmiştim ardından guitarpro dosyalarının bulunması ve daha derli toplu olmasından dolayı udemy kursunu aldım. Problem şu ki hangi kaynak en iyisidir, derli toplu gider ve bir sonuca ulaştırır emin olamıyorum. Bazıları kitaplardan (Speed mechanics of lead guitar vs.), bazıları özel derslerden, bazıları da internetten öğreniyor. Hangi kaynak hangi amaca hizmet ediyor onu bilemiyorum. Benim amacım ilk aşamada sevdiğim şarkıları (genelde türkçe rock) çalabilmek, ileride de (3-4 sene içinde) armoni öğrenip doğaçlama çalabilmek, ufak tefek hobi olarak da olsa sahne alabilmek. Özel ders aslında en takip edilebilir olan kaynak ama ders fiyatları da bildiğiniz üzere pahalı ve İstanbul'da ders için bir yere gidip gelmek de vakit alıyor. Üniversite öğrencisi olduğum için derslerden, diğer işlerden zaten gitara az vaktim kalıyor. Uzun lafın kısası nasıl bir yol izleyebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Selim Işık'ın udemy kursu şu aşamada yeterli olur mu? Şimdiden sağolun