Elektro gitar için kulaklık önerisi

Arkadaşlar gitar ekipmanları konusunda fazla bir bilgim yok.
Elimde fender champion 40 amfisi var. Ton seçeneği ve ses kalitesinden oldukça memnunum fakat daha çok metal ve hard rock tarzı çalmayı sevdiğim için gaini yükseltmem gerekiyor.
Ses seviyesi 10 a kadar uzanıyor fakat 2 yi geçtiğim andan itibaren oldukça yüksek ses çıkıyor bu yüzden apartmandaki komşular rahatsız olabiliyor.
Ses seviyesini yükseltmeden sadece gaini arttırdığım zaman da otomatikman ses seviyesi de artıyor.
Açıkçası gaini fazla açmam gerekiyor istediğim tonları yakalamak için fakat bulunduğum ortamda pek mümkün olmuyor.
Yanlış bilmiyorsam referans kulaklığı olarak geçiyor. Başlangıç veya orta seviye bandında fazla pahalı olmayan kulaklık önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca Behringer bh470 kulaklığını duydum fakat Zuhal Müzik mağazalarının hiçbirinde kalmamış. Bir kez deneme fırsatım oldu gecikme gibi bir sorunu yoktu fakat ses seviyesi pek tatmin etmedi.

Elindeki amfinin kulaklık çıkışı kalitesi nasıldır emin değilim ama bu fiyat aralığındaki amfilerin kulaklık çıkışları genelde çok kötü olur. Sırf kağıt üstünde özelliği olsun diye kulaklık çıkışı koyarlar. İstersen en kaliteli referans kulaklığı kullan, tatmin edici bir sonuç alamazsın.

Elindeki amfinin kulaklık çıkışı kalitesi nasıldır emin değilim ama bu fiyat aralığındaki amfilerin kulaklık çıkışları genelde çok kötü olur. Sırf kağıt üstünde özelliği olsun diye kulaklık çıkışı koyarlar. İstersen en kaliteli referans kulaklığı kullan, tatmin edici bir sonuç alamazsın.
Açıkçası pek bir bilgim yok kulaklık çıkışı kaliteli midir bilemiyorum. O zaman kulaklık almak şu anlık pek mantıklı değil herhalde.

evet kulaklık çıkışı vasat olur
referans kulaklığı başka bir mevzu.... her şeye referans denir oldu... kulaküstü kapalı iyi bir stüdyo kulaklığı iş görür ama Beats filan gibi müzik şeyi olmasın
champion ses seviyesini kontrol etmesi çok zor bir amfi... bütçe varsa alternatiflere bak eğer kısık ses bu kadar önemliyse, yoksa çal gitsin tabi

evet kulaklık çıkışı vasat olur
referans kulaklığı başka bir mevzu.... her şeye referans denir oldu... kulaküstü kapalı iyi bir stüdyo kulaklığı iş görür ama Beats filan gibi müzik şeyi olmasın
champion ses seviyesini kontrol etmesi çok zor bir amfi... bütçe varsa alternatiflere bak eğer kısık ses bu kadar önemliyse, yoksa çal gitsin tabi
Zaten kulaklık takmadan çok daha hoş geliyor ses. Clean tonda çalarken gayet memnunum amfimden keza gaini arttırınca da istediğim tonları yakalayabiliyorum.
Fakat dediğiniz gibi gerçekten kontrol etmesi zor bir amfi. Kulaklık çıkışı kötü demek ki, o yüzden gerek yok bence ileride amfiyi değiştirirsem düşünebilirim.

Geri