Teşekkür ederim.Pas sökücü değil de bu ürün işinize yarayabilir ben de aldım kargoda şu an
Diğer Gitar Aksesuarları ve Modelleri - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Ürünün resmi sitesinde çıkardığını gösteriyor, yarın geliyor ürünüm bilgilendiririm ama umudum yüksek açıkcası.O urun pası sökmez hocam. Hatta pas sökücü de sökmez senin beklediğin gibi. Ayrıca pas sökücü manyetik içine nüfuz ederek bozabilir bile (emin değilim). Çok gözüne batıyorsa ince eğe veya zimpara ile deneyebilirsin ama kutuplar ice çökük oldigundan isin zor olacak.
Hocam dediğiniz doğru ama dikkatli baktıysanız vidalarda ki pasları çıkarmış gibi gözüküyor ben o amaçla aldım yani bilmiyorum sadece fikir ve gördüğümü söylüyorum. En geç yarın öğlen sonuçları paylaşırım. Şimdiden before yükleyeyim.Ama farkettiyseniz o piril piril parlattigi metal aksamin hiçbiri aslında tam olarak paslı değil. Kirlenmis, kararmis, matlasmis ama tam paslanmamis. Herhangi bir yapı markette satılan metal polish de aynı işi daha da başarıyla yapıyor. Ama manyetikteki gerçek pası çıkarmak zor iş. Siz deneyin ve yazın buraya bakalım ürün bildiğimiz sari-kahve pası giderebilecek mi?
Gitar da ürün de kargoda yarın geldiklerinde bu konuya atarım hocam 🙂 umarım çıkarır pasları 😅Hah! eğer o vidaların pasını söker piril piril hale getirebilirse hemen ben de yarin sipariş veriyorum ☺
Bu pası oksalik asit içeren pas sökücü ile çıkarabilirsin. Bence manyetiklerin üzerinde eğe, mutfak teli tarzı şeyler kullanmamak lazım. Çıkacak metal tozlarını manyetik üzerinden çıkartması sıkıntılı olabilir.Hocam dediğiniz doğru ama dikkatli baktıysanız vidalarda ki pasları çıkarmış gibi gözüküyor ben o amaçla aldım yani bilmiyorum sadece fikir ve gördüğümü söylüyorum. En geç yarın öğlen sonuçları paylaşırım. Şimdiden before yükleyeyim.
Videod@Rocker ,Pas sökücüyü eğer direk manyetiklerin üstüne sıkarsan bozma ihtimalin çoooook yüksek, o pas sökücü alttaki bakır sarımlara iner
Bu videoda en güvenli şekilde göstermiş, özenli şekilde yaparsan hallolur 🙂
@Rocker ,Pas sökücüyü eğer direk manyetiklerin üstüne sıkarsan bozma ihtimalin çoooook yüksek, o pas sökücü alttaki bakır sarımlara iner
Bu videoda en güvenli şekilde göstermiş, özenli şekilde yaparsan hallolur 🙂