Elektro gitar manyetik bağlantısı nasıl yapılır?

Merhabalar, yaklaşık 10 yıllık elektro gitarımı yenileme kararı aldım ve yeni potans ve manyetikler satın aldım ancak manyetik bağlantılarını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ekte belirttiğim gibi Potanslar 5 yollu switch ile geliyor ve kablolaması hazır ancak manyetikleri nereye lehimleyeceğime dair herhangi bir fikrim yok. Ekte belirttiğim fotoğrafta her manyetikte toplam 2 kablo görünüyor bunları nasıl takacağıma dair paintten de olsa çizerek işaretlerseniz sevinirim. Teşekkürler

WhatsApp Görsel 2025-02-19 saat 17.17.56_d8e3f38f.webp
23d7a113-ef8a-4014-9967-f8a191aeb5ee.webp

Ekran Resmi 2025-02-19 18.19.03.webp

Sizdeki beyaz kablo muhtemelen buradaki siyah yani hot, yine sizdeki çıplak olan kablo da toprağa gidecek yani potansın üst kısmına. Kırmızı ve beyazı boşverin.
Temudan aldığınız manyetikten de büyük bi değişim beklemeyin daha kötü bile olabilir

Manyetikler bölünemiyor, 3 yollu switch ile kullanılır bunlar, mümkünse 3 yollu alıp onu takın. Ayrıca parçaların topraklama kabloları yok onları yapmanız lazım. Alpha switch wiring diye aratın görsellerden bulursunuz.

Manyetikler bölünemiyor, 3 yollu switch ile kullanılır bunlar, mümkünse 3 yollu alıp onu takın. Ayrıca parçaların topraklama kabloları yok onları yapmanız lazım. Alpha switch wiring diye aratın görsellerden bulursunuz.
Elektro gitar Switchleri uygun mudur? sipariş vereyim ona göre. Ek olarak bulamadım ama alpha switch wiring diagramı atabilir misiniz gitara uygun olacak

176812 eklentisini görüntüle
Sizdeki beyaz kablo muhtemelen buradaki siyah yani hot, yine sizdeki çıplak olan kablo da toprağa gidecek yani potansın üst kısmına. Kırmızı ve beyazı boşverin.
Temudan aldığınız manyetikten de büyük bi değişim beklemeyin daha kötü bile olabilir
duruma göre ilerleyen zamanlarda 3 4 bin liralık bir manyetik alabilirim ancak şu anlık bununla idare etmem gerekiyor. Diagram bu şekilde ise 3 yollu bir switcher alıp kablolamasını bu şekilde yapayım. Teşekkürler

Elektro gitar Switchleri uygun mudur? sipariş vereyim ona göre. Ek olarak bulamadım ama alpha switch wiring diagramı atabilir misiniz gitara uygun olacak
gitarı görmedik gerçi strat tipi pickguard var diye düşünerek bu switch olur, sizin şema telecaster benzeri bir şey

tabi topraklama hatlarını unutmadan

duruma göre ilerleyen zamanlarda 3 4 bin liralık bir manyetik alabilirim ancak şu anlık bununla idare etmem gerekiyor. Diagram bu şekilde ise 3 yollu bir switcher alıp kablolamasını bu şekilde yapayım. Teşekkürler

mutlaka yapın nasıl yapıldığını öğrenin, bir kaza olsa manyetik çöp olsa canınız yanmaz, zaten manyetik ton arayışının merakının sonu yok

gitarı görmedik gerçi strat tipi pickguard var diye düşünerek bu switch olur, sizin şema telecaster benzeri bir şey

tabi topraklama hatlarını unutmadan
pickguard yok girekt ahşap var ancak delik delme konusunda bi sıkıntım yok tek sıkıntım bobinlerdi dediğim gibi
siparişini şimdi vericem attığınız diagramdan da yapıcam çok teşekkür ederim. eksik parçaların gelmesi 2 haftayı bulur sonrasında tekrardan buraya yapıp atarım. tekrardan çok teşekkürler

Geri